Premiérova žena: Krizi doma zvládneme

ČTK
28. 8. 2006 18:20
Praha - Manželka premiéra Pavla Topolánková přiznala stejně jako její manžel krizi v rodině, ale řekla, že bude překonána.

Manželka předsedy ODS a pověřeného premiéra Mirka Topolánka se poprvé veřejně vyjádřila ke krizi v rodině. Tu přiznal před dvěma týdny už její manžel.

"Naše manželství je v období, které není nejštastnější," uvedla pro rozhlasovou stanici Frekvence 1. "Ale jsem přesvědčená, že krizi překonáme," řekla.

Dodala, že nikdo, ona ani její manžel, nepožádal o rozvod. "Žijeme s manželem a se všemi dětmi. Pro mě je Mirek Topolánek manžel. Já s ním spojuji svou rodinu. Je to otec mých dětí a mám k němu vztah," řekla žena, která kandiduje do senátu v řadách politické strany Politika 21.

V debatě o politických šancích svého manžela Pavla Topolánková uvedla, že nevěří, že by se jejímu manželovi podařilo prosadit ve sněmovně vládu. "Bylo by to nádherné, já bych si to přála, ale jsem pesimistická," řekla.

Vinu na tom, proč v Česku panuje vládní krize, však nevidí u svého manžela. "Nemyslím, že by manžel udělal chybu. Za vším stojí Jiří Paroubek, který neuznal vítězství ODS a stále myslí na sestavení vlastní vlády," řekla Frekvenci 1 Pavla Topolánková.

 

Právě se děje

Další zprávy