Vizitka partnera: CSR aktuality z firmy Vodafone

Ekonomika Ekonomika
6. 10. 2010 14:32
Novinky o společenské odpovědnosti firmy Vodafone Czech Republic

Partner sekce: Vodafone - Firma Vodafone patří dlouhodobě mezi globální propagátory myšlenky, které se anglicky říká Corporate Responsibility - Společenská odpovědnost. V letech 2008 a 2010 byl Vodafone Česká republika vyhodnocen jako vítěz ceny za společenskou odpovědnost CSR Award.

Na této stránce naleznete postupně aktualizované novinky, témata či rozhovory spojené s CSR aktivitami společnosti Vodafone.

Získali jsme Cenu zdraví a bezpečného životního prostředí

Projekt "Jsme stejná krevní skupina", kterým Vodafone podporoval dárcovství krve v České republice, získal prestižní ocenění od organizace Business Leaders Forum.

Darování krve - Lucie Váchová
Darování krve - Lucie Váchová | Foto: Produkce

Nechali jsme si zjistit, kde Češi nejradši pomáhají. Vyhrála příroda

Pravidelně dobrovolně a bez nároku na odměnu pracuje pro neziskový sektor 12 % Čechů, tedy zhruba každý osmý. V Evropě podle průzkumu Eurobarometr dobrovolně pracuje téměř každý třetí člověk.

Foto: Ondřej Besperát, Aktuálně.cz

Naši zaměstnanci budou jezdit elektromobily!

Velká firma jako průkopník malých elektromobilů? Proč ne - zejména na krátké vzdálenosti, kdy potřebujete převézt i větší náklad není lepšího, úspornějšího a modernějšího dopravního prostředku.

Smart ED (Electric Drive).
Smart ED (Electric Drive). | Foto: Hybrid.cz

Zelenáme. Kupujeme čistou elektřinu a sázíme stromy

Vodafone se jako první z velkých snaží odebírat maximum elektřiny z obnovitelných zdrojů. Díky tomu ročně ušetří zhruba 19 tisíc tun oxidu uhličitého, což odpovídá provozu 200 kamionů.

Vodafone CSR: kampaň za úspory energie
Vodafone CSR: kampaň za úspory energie | Foto: Aktuálně.cz

Výroční CSR Award získaly Vodafone a Sodexo Pass

Ve druhém ročníku soutěže CSR Award, která hodnotí firmy podle toho, jak pomáhají svému okolí a společnosti, si mobilní operátor odnesl vítězství v kategorii velkých společností.

Foto: CSR Award
 

Právě se děje

Další zprávy