První informace o Soul Calibur IV

Radek Pergl
14. 6. 2007 11:59
Slavná mlátička vyjde na obou next-gen konzolích.
Foto: Hratelně.cz

Soul Calibur si hodně dlouho drží post jedné z nejlepším mlátiček na konzolích a třetí díl toto postavení jen upevnil, protože kromě výtečné hratelnosti a grafiky nabízel až neuvěřitelné množství režimů a vychytávej. V tomhle duchu by tedy měli jít podle posledních informací i nově oznámený čtvrtý díl, který přidá ještě něco navrch. Samozřejmostí by mělo být něco nových charakterů.

Příběhově pak naváže na třetí díl a klíčem k němu bude příběh o stvoření mocného meče Soul Calibur můž, který se stal díky Soul Edge hrdinou, byl oloupen vlastním synem, který přešel na temnou stranu a nakonec padl v boji, což donutilo jeho otce udělat právě Soul Calibur.

Hra by měla být po technické stránce na výši a využít možností nového železa. Mluví se tedy o šedesáti fps, v nichž hra Soul Calibur IV poběží a rozlišení 1080p, což ještě není potvrzeno. Překvapením také je, že hra vyjde na obě next-gen platformy, tedy Xbox 360 a PlayStation 3. Vy se zatím můžete podívat na včerejší teaser trailer, který o hře samotné neřekne vůbec nic. Spíš jen potvrdí domněnky ohledně zápletky a ukáže, že hrdinky budou zase o něco vyvinutější, a teď nemluvíme o bojových schopnostech.

 

Právě se děje

Další zprávy