Pařanky nosí hry a konzole místo spodního prádla

Alžběta Trojanová
12. 11. 2007 0:44
Krásné hráčky se fotily nahé, jen zavalené hrami.
Foto: destructoid.com

Již posledně jsme vás informovali o specializovaném kalendáři pro geeky, kde se loni svlékly profesionální modelky, aby ukázaly své vnady v obložení herních technologií a utišily tak lačnící pařany.

Jestli ale patříte k těm, kteří by rádi viděli spíše nějaké to reálné masíčko, než vysportované sexy postavy modelek (no, vážně, i takoví lidé existují), máme pro vás řešení. Kalendář měl totiž takový úspěch, že se na jistém zahraničním webu o gamesách rozjela vlastní galerie dívek, co se fotí například přikryté pouze obalem od Halo 3 a ovladačem od Xboxu 360 či zahalené handheldy. Někomu by se to mohlo možná zdát až moc ujeté, ovšem kupodivu se zde najdou přeci jen pěkné kousky a nutno podotknout, že ne extrémně amatérské, jak bychom možná i očekávali.

Jestli jste ovšem slečna a už máte plné zuby tohoto nepokrytého sexismu, máme pro vás trochu té rovnoprávnosti. Geekové nejsou totiž žádní srabáci a nebojí se klidně nafotit například s DSkem za trenkami. Na stejných stránkách tak naleznete i několik galerií věnovaných pouze pánům a jejich erotickým fotkám s hrami atd. Bohužel, zrovna tento výběr není nejslavnější a ve vlastním zájmu každému doporučujeme se mu zdaleka vyhnout!

 

Právě se děje

Další zprávy