Holky z Need for Speed: Rychlá auta a pořádná prsa

Martin Pelyněk
25. 11. 2008 0:59
Krátký pohled na historii děvčat známé série.

Krátký pohled na historii děvčat známé série.

Žhavé bouráky a žhavé kočičky. Kombinace, která v případě novodobých dílů Need for Speed funguje skvěle. Snad by se i dalo říct, že v poslední době nahrazuje herní kvalitu. Některé kousky stojí opravdu za to, a proto vám je níže všechny hezky představíme.

Need for Speed: Underground
Od dob Need for Speed: Underground má je na obalu každého dílu Need for Speed pěkná slečinka. Jak už to tak bývá, začátky jsou krušné. A jak si hráči v Underground mohli v rámci tuningu vyhrát se svým bourákem, tak si autoři vyhráli ve Photoshopu s modelkou, která dopadla…mno, posuďte sami – tohle si Cindy Jonhson za rámeček asi nedá. Aspoň nemusí používat airbagy.

Amy Walz
Amy Walz | Foto: Hratelně.cz

Druhou dívčinou je Amy Walz. Neuškodila jí herní role náhodou? „Underground je nejlepší závodní hra, kterou jsem kdy hrála,“ řekla k tomu Amy Walz. Není divu, EA ji k hraní donutilo, a tak Underground zůstal jedinou a pochopitelně nejlepší (nejen) závodní hrou, kterou kdy hrála. Ovšem, nakonec toho asi přece jen litovala. Zatímco před rolí v Underground hrála ještě ve filmech jako A Beautiful Mind, od té doby o ní není ani vidu ani slechu.

Brooke Burke
Brooke Burke | Foto: Hratelně.cz

Need for Speed: Underground 2
V pokračování Underground si hlavní dívčí roli střihla Brooke Burke a podle názoru autora je zcela právem hodnocena jako jedna z nejlepších „NfS babes“. Co na tom, že jsou některé její partie vytuněné ještě více než bouráky ve hře, ale charizma z ní přímo vyzařuje a do hry se tak nějak hodí. Ani jí se ale nevyhnulo herní prokletí. Před herním angažmá hrála v solidních filmech jako The Italian Job, poté už se ale musela smířit jen s roličkou v Miss Marple. Někoho zřejmě zarmoutí, že je (snad šťastně) vdaná. Za plastického chirurga.

Druhou dívkou, která se v Underground 2 objevila, je Kelly Brook. Pokud byste hledali její starší práci, většina indicií by vás pravidelně zaváděla na třetí stránku bulvárních novin The Sun, kde se Kelly pravidelně objevovala v rouše Evině.

Josie Maran
Josie Maran | Foto: Hratelně.cz

Need for Speed: Most Wanted
„Je to jako kdybyste si ty lidi pozvali k sobě domů,“ řekla Josie Maran o své roli v Need for Speed: Most Wanted. Jistě této hezké tvářičce odpustíte plytkou smysluplnost jejího výroku, obzvlášť, když byste právě od ní onen domácí servis brali všema deseti.

Jak už jsme zmínili výše, pro mnoho mladých dívek, začínajících hereček, znamenala úloha v Need for Speed nepříjemný pád. Ne tak pro Simone Bailly. V Most Wanted si střihla drsnou policistku a možná i za to si vysloužila slušné role v nových řadách Stargate či Smallville.

Emannuele Vaugier
Emannuele Vaugier | Foto: Hratelně.cz

Need for Speed: Carbon
Emmanuele Vaugier se v Need for Speed: Carbon postarala o zatočení mnoha pánských hlav. Pokud se ale řidiči stali příliš neodbytnými, použila na ně zkušenosti z drsného hororu Saw 2. Že od té doby počítačové hráče skutečně nesnáší, předvedla naposledy ve zfilmovaném Far Cry. Spolu s Uwe Bollem se postarali o tradičně špatný snímek. Ovšem její televizní kariéra stoupá strmě vzhůru. Hraje Jessicu Angel v Kriminálce New York.

Need for Speed: Pro Street
Z australského Big Brothera až do Need for Speed: Pro Street. PR manažer Electronic Arts to popsal jako důležitý kariérní vzestup pro Krystal Forscutt. Nutno dodat, že asi jediný kariérní vzestup. Od té doby se Krystal totiž vyskytuje jen v pochybných internetových projektech. Je ale pravda, že když ji hráči v krátké kostkované sukýnce zahlédli, bourali svorně do zdi.

Krystal Forscutt
Krystal Forscutt | Foto: Hratelně.cz

A komu by to nestačilo, mohl se obdivovat exotické kráse Sayoko Ohashi, která pochází z Japonska a většina informací o ní je zakódována v jazyce, kterému nerozumíme. Tak je po nás nechtějte a spokojte se s příjemným pohledem.

Need for Speed: Undercover
Bídné herní kvality Need for Speed: Undercover musí zachraňovat dosud zřejmě nejznámější tvář, jaká se v závodní sérii vyskytla – Maggie Q. Nejenže patří v Asii k nejžádanějším modelkám, ale zahrála si v řadě poměrně úspěšných filmů, z nichž vyniká především Smrtonosná past 4, Křižovatka smrti 2, Mission Impossible III či Kolem světa za 80 dní. Snad jí Need for Speed neuškodí, jako řadě jejích předchůdkyň.

 

Právě se děje

Další zprávy