Hardwarium: čtyřpalcový iPhone, myš s větrákem, mini počítač s Androidem

Hardwarium: čtyřpalcový iPhone, myš s větrákem, mini počítač s Androidem
Nový iPod a iPhone - možná s čtyřpalcovým displejem Neoficiální snímek 4,1 palcového rámečku k iPodu zveřejnil internetový server Macrumors.com. Protože se velikost displeje iPodu shoduje s velikostí displeje iPhone, dá se čtyřpalcový displej očekávat i u něj. Internetový server Overdrivedesign.com odhaduje rozlišení nového displeje na 640 x 1152 obrazových bodů.
Huayi A10 - levný sedmipalcový tablet Čínská společnost Huayi představila další z řady levných tabletů. Sedmipalcový model s rozlišením  800 x 400 obrazových bodů v ceně 65 amerických dolarů v sobě skrývá jednojádrový procesor ARM Cortex A8 taktovaný na frekvenci 1 GHz. Velikost paměti RAM je 512 MB a velikost interní úložné paměti 4 GB. Interní úložnou paměť je možné rozšířit pomocí paměťových karet microSD. Tablet je vybaven fotoaparátem s rozlišením 1,3 megapixelů, WiFi a HDMI portem. Kapacita baterie je 3 600 mAh. Tablet se prodává s operačním systémem Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.
Acer Aspire M5 - ultrabook s procesorem Intel Ivy Bridge Nové čtrnácti a patnácti palcové ultrabooky Aspire M5 s procesorem Intel Ivy Bridge a grafickou kartou Nvidia GeForce GT640M oznámila tchajwanská společnost Acer. Z technických parametrů je zatím známé pouze rozlišení displeje 1 366 x 768 obrazových bodů. Výdrž baterie je odhadována na osm hodin práce.
VIA APC 8750 - levný mini počítač s Androidem Levný minipočítač APC 8750 v ceně 47 amerických dolarů s předinstalovaným operačním systémem Android 2.3 Gingerbread představila tchajwanská společnost VIA. Počítač běží na procesoru VIA taktovaném na frekvenci 800 MHz. Procesoru sekunduje grafická karta. Velikost operační paměti RAM je 512 MB, velikost interní úložné paměti 2 GB. Interní úložnou paměť je možné rozšířit pomocí paměťových karet microSD nebo USB disku. Počítač je vybaven VGA a HDMI výstupem, čtyřmi porty USB 2.0 a 10/100 Ethernetem. Rozměry jsou 170 x 85 milimetrů.
Foto: BRIEFMOBILE.COM
Aktuálně.cz Aktuálně.cz
24. 5. 2012 21:23

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy