GTA IV - mobil mohl přehrávat hudbu

Josef Kníže
19. 6. 2008 9:10
I dokonalým hrám se toho spousty vyřízne.
Foto: Hratelně.cz

Po určitý čas během vývoje Grand Theft Auto IV byla přítomna možnost, kdy Nicův mobil mohl přehrávat hudbu, do finální podoby se ale nedostala.

,,Některým lidem z týmu se možnost přehrávání hudby na mobilu moc nelíbila, pokračovali jsme ale s vývojem této možnosti až do konce," řekl tiskový mluvčí Rockstaru Darlan Monterisi. ,,To je velice běžné, děláme to tak u všech našich her. U GTA jsme ale preferovali vybalancovanou hudbu v rádiu a zvuky prostředí při pěším průzkumu."

Docela by mně ale zajímalo, jak moc by se zážitek ze hry změnil, pokud bysme měli možnost poslouchat naše oblíbené pecky kdykoli během hry. Muselo to mít hodně negativní dopad, kdy už se chlapíci z Rockstaru rozhodli hudební telefon kompletně vyříznout, místo toho, aby si ho hráči mohli řekněme koupit v některém z obchodů jako jednu z možností. Mně osobně uživatelské rádio ze San Andreas, kam jsme měli možnost naházet naše vlastní mp3 songy, hodně chybělo a hudební mobil by to tak mohl nahradit. Můžeme tak jen doufat, že ho my PCčkáři dostaneme jako odměnu za čekání na PC verzi.

 

Právě se děje

Další zprávy