Dá hře GTA 5 hlas Robert De Niro?

Adam Pešek
28. 11. 2011 2:03
Grand Theft Auto 5 zveřejnilo trailer a s ním přišla i řada spekulací. Chystaný díl by se měl odehrát ve virtuální San Francisku a hlavního hrdinu by mohl nadabovat Robert de Niro
Filmový festival v Torontu - Robert De Niro
Filmový festival v Torontu - Robert De Niro | Foto: Reuters

Oficiální trailer na další díl jedné z nejúspěšnějších herních sérií Grand Theft Auto naznačil řadu možností a vcelku pochopitelně se tak kolem něj vyrojila řada spekulací. A i kdyby všechny domyšlené zvěsti nakonec byly úplně mimo, alespoň svědčí o tom, že GTA V je aktuálně jedna z vůbec nejočekávanějších počítačových her.

Děj by se podle všeho měl odehrávat ve virtuálním ekvivalentu San Franciska, pro účely hry překřtěném na Los Santos. Hlavním hrdinou by pak mohl být zatím neznámý starší muž, jehož hlas zní v oficiálním traileru, a někteří už nyní tipují, že jeho hlas by mohl namluvit herec Robert de Niro. Soudě dle zvyklostí vývojářského studia Rockstar, je však dost dobře možné, že ústřední postavou bude někdo úplně jiný.

Trailer pak dále ukazuje širokou škálu činností, které bude ve hře možné provádět. Právě volnost a rozmanitost byla vždy hlavní devizou série Grand Theft Auto a i tentokrát měly být k dispozici akční přestřelky, automobilové honičky, ale třeba i různé druhy sportu.

 

Právě se děje

Další zprávy