Chcete si zahrát Halo 3? Musíte si počkat!

Radek Pergl
16. 5. 2007 16:10
Nejenže dnes byla spuštěna otevřená Halo 3 beta, ale víme také, kdy plná hra vyjde.
Foto: Hratelně.cz

Dnes je velký den pro všechny fanoušky akční série Halo. Bylo totiž ohlášeno datum vydání, které je stanoveno na 25. září tohoto roku. Tím se potvrdily spekulace, jež několik dní poletovaly internetem.

Hlavní věcí je spuštění veřejné betaverze Halo 3, kterou si mohou stáhnout všichni ti, kdo mají zajištěn přístup díky originální verzi hry Crackdown (recenze zde). Tedy spíše bychom měli napsat "mohli by si ji stáhnout všichni, kdyby to šlo". Možnost stáhnout si Halo 3 betu totiž zatím stále nefunguje a problém trvá již několik hodin. Bungie však kontaktovali důležité osoby a věc je ve fázi řešení. Tento problém však údajně mají jen ti uživatelé, co si chtějí hru stáhnout skrze Crackdown, ostatní by měli být v naprosté pohodě.

Stojí vám to vůbec za to, ptáte se? Vybraní herní žurnalisté již měli možnost betaverzi hry Halo 3 ochutnat a jejich dojmy jsou veskrze kladné. Graficky prý nejde o žádnou revoluci a nemůže se tak rovnat například Gears of War (recenze zde), nicméně disponuje velmi pěknými grafickými efekty (světlo, vlnící se voda, lesknoucí se led, kov atd.) a hlavně klasickou hratelností, kterou mají fanoušci po celém světě tak rádi (a druhá polovina hráčské obce ji nikdy nepochopí). O dalším dění vás budeme informovat.

Foto: Hratelně.cz

Další novinkou je speciální Halo 3 edice přehrávače Microsoft Zune (reakce na úspěch iPodu, více najdete zde a zde). Celé zařízení je stylizováno jako by bylo součástí výbavy Master Chiefa, nicméně těch pár čárek vytrhne snad jen skalní fanoušky. V překrásné krabici - viz úvodní obrázek, je však toho k Halo 3 mnohem více. Až do zblbnutí se totiž budete moci koukat na videa, trailery a nebo poslouchat herní soundtrack.

 

Právě se děje

Další zprávy