VIDEO: Tak vypadá nová Škoda Fabia

Jan Daněk
7. 11. 2006 12:50
Praha - Novou Fabii vám ukážeme až na jaře, tvrdí automobilka Škoda. Model je však k vidění při testech na silnicích kolem Boleslavi. Uvnitř: VIDEO

Digitálními fotoaparáty v mobilních telefonech už podivně maskované auto zachytili i někteří čtenáři. Tentokrát byla k vidění v pohybu na krátkém videu.

Foto: Aktuálně.cz
Foto: Aktuálně.cz
Foto: Aktuálně.cz
Foto: Aktuálně.cz

       KLIKNĚTE NA VIDEO, UVIDÍTE VÍCE

Pokud se vám zdá, že auto má nějakou divnou záď, nemýlíte se. Koncová světla jsou ještě kryta maskováním.

Jejich tvar však rozhodně nebude podobný tomu, co známe ze současných vozů. Také umístění registrační značky na nárazníku nemusí být podle serveru auto.cz, který uveřejnil video jako první, definitivní. Dříve zveřejněná fotografie ukazovala, že přední část bude téměř identická s Roomsterem, zatmavené nebudou pouze A, ale i B-sloupky.

Škodě se podle analytika společnosti Cyrrus Petra Bártka daří bodovat s novými modely Octavia a Roomster na tradičních trzích v západní Evropě. Rychle rozvíjí i prodeje v Rusku, Rumunsku a Asii, kde celkově automobilový průmysl profituje z rostoucí ekonomiky.

Od nové Fabie si automobilka slibuje posílení své značky také na domácím trhu. Oficiálně chce vůz představit na jaře na autosalonu v Ženevě.

První video nové Škody Fabia zveřejnil portál Auto.cz ve svém magazínu Roadlook TV. Celé video včetně dalších informací si můžete prohlédnout na serveru http://www.auto.cz

 

Právě se děje

Další zprávy