Skutečná dovolená musí být adrenalin: Od kozí farmy po let stihačkou

Skutečná dovolená musí být adrenalin: Od kozí farmy po let stihačkou
Kolik jste ochotni zaplatit za splnění dětského snu? Pokud máte stranou schovaných nejméně dvacet tisíc, můžete se proletět stíhačkou. Podmínkou tohoto adrenalinového zážitku je dobrý zdravotní stav.
Koho spíš než technika zajímá historie, konkrétně události druhé světové války, může si epizodu z tohoto období zažít na vlastní kůži. Jako příslušník americké armády se stanete se svými kamarády terčem přepadení. Je jen na vás, jak tento zážitek skončí. Téměř celý den v režii západočeského klubu vojenské historie vás přijde na pět tisíc na osobu, v případě více zájemců dostanete slevu.
Ovládáte cokoliv, co jezdí po souši a umíte se vypořádat i se člunem? A co takhle vznášedlo? Zážitek jako z filmu s Jamesem Bondem na stroji, který zvládne vodu i souši vás přijde na čtyři tisíce za hodinu.
Chodit po vodě? Pokud nemáte sklon působit zázraky, pak je pro vás "waterball" asi jedinou možností. Není to sice tak elegantní jako božská chůze po vlnách, zato si v téhle plastové kouli užijete mnohem víc legrace. Hodinová zábava stojí asi 1600 korun.
Foto: Alibest
Veronika Skálová Veronika Skálová
23. 7. 2010 13:25

Za neotřelými zážitky, o kterých budete ještě dlouho vyprávět, nemusíte jezdit na dovolenou k moři. Spíš naopak. Ať už hledáte spíš adrenalin nebo relaxaci, můžete si jej dopřát za jediný víkend jen pár kilometrů za domem. Zážitkové agentury neustále rozšiřují svou nabídku o další zajímavé aktivity - už dávno nejde jen o tandemový seskok padákem nebo let v balónu. Naláká vás například projet se po okruhu v závodním ferrari? Nebo se snad proletět stíhačkou?

 

Právě se děje

Další zprávy