Whirlpool slaví sto let a představuje novinky

Ingrid Špátová
10. 11. 2011 15:06
11.11.2011 slaví Whirlpool sto let od svého založení
Foto: Whirlpool.cz

Datum 11. 11. 2011 je přímo magické a vyšlo na něj i sté výročí založení společnosti Whirlpool Corporation. K této příležitosti představuje Whirlpool několik nových produktů a připomíná si události ze své historie.

Ta se začala odvíjet od roku 1911 díky bratrskému duu zakladatelů Loua a Emoryho Uptonových společně s Lowellem Bassfordem v Michiganu. Založili první firmu na výrobu praček. Roku 1948 už měla značka Whirlpool přes sto padesát modelů, které patřily do domácností. Současně začala s výrobou mikrovlnných trub. V roce 1997 pak uvedla celý sortiment na český trh.
Nové špičkové mikrovlnné trouby z limitované edice MAX v sobě pojí skvělý design, kvalitní materiál, moderní funkce a vysoký výkon.

Oblá a metalická mikrovlnná trouba MAX 109 nabízí zejména pro příznivce zdravé výživy vaření v páře Steam, zapékací funkci Crisp nebo rozpékací funkci Jet Defrost. Vše je doplněno barevným světelným LED systémem.

Druhou novinkou je trouba s technologií StarCleanTM. Tato technologie je obrovským pokrokem v péči o spotřebiče. Zaručuje až jedenáctkrát lepší vyčištění trouby a spotřebuje velmi malé množství energie.

 

Právě se děje

Další zprávy