Olomoucký veletrh Stavotech představí okna i vytápění

Andrea Berniová
23. 3. 2012 2:19
Přijďte na stavební a technický veletrh na výstaviště Flora v Olomouci
Nejbohatší čínská vesnice Chua-si slaví padesát let od svého založení. Každá rodina zde vlastní dům, auto, na účtech má 250 tisíc dolarů a užívá si bezplatnou lékařskou péči a vzdělání. Na snímku: stavba dalšího domu pro další úspěšnou rodinu z Chua-si.
Nejbohatší čínská vesnice Chua-si slaví padesát let od svého založení. Každá rodina zde vlastní dům, auto, na účtech má 250 tisíc dolarů a užívá si bezplatnou lékařskou péči a vzdělání. Na snímku: stavba dalšího domu pro další úspěšnou rodinu z Chua-si. | Foto: Reuters

Už ve čtvrtek 29. března začne v Olomouci stavební a technický veletrh Stavotech. Potrvá do soboty 31. března. Ve čtvrtek a v pátek bude otevřen od 9 do 18 hodin, v sobotu pak zavře o hodinu dříve.  Návštěvníci si budou moci prohlédnout produkty asi dvou stovek vystavovatelů na výstavišti Flora v pavilonech A, E a na venkovních plochách u nich.

Veletrh se koná v době, kdy pro většinu stavebníků začíná stavební sezona - promýšlejí své projekty z hlediska materiálu a nejlepších nabídek stavebních firem. Nejvíce vystavovatelů se zaměří na okna (dřevěná i plastová), dveře, střešní krytiny, izolace nebo zdící materiály.

Chybět ale nebudou ani domácí čističky odpadních vod a produkty z oblasti vytápění (podlahové vytápění, topná tělesa, kotle, ale i solární systémy a další). Na veletrhu se se svou nabídkou objeví i realitní kanceláře.

Uvidíte i bazény a sauny

Můžete navštívit i výstavu bazénů a saun, která je součástí veletrhu. V pavilonu E tak najdete produkty týkající se bazénů, saun, ale i whirlpoolů. Můžete si také prohlédnout ukázky velikonoční vazby a dekorací, které byly připraveny ve spolupráci se Střední zemědělskou školou v Olomouci. Velikonoční výrobky si poté budete moci zakoupit.

Zjistíte, jak vytvořit zdravý domov

Veletrh je obohacen o doprovodný program. V pavilonu A budou probíhat přednášky a semináře. Ty čtvrteční ocení hlavně architekti a projektanti. Bude se přednášet například o architektonických soutěžích nebo o zateplování. V pátek si přijde na své i široká veřejnost. Dozví se totiž něco o tom, jak vytvořit zdravý domov - třeba o vlivu barev na zdraví, o tom, jaké použít materiály a jak umístit nábytek.

 

Právě se děje

Další zprávy