Nejlepší stavby ze dřeva. Podívejte se na vítěze soutěže

Nejlepší stavby ze dřeva. Podívejte se na vítěze soutěže
Kategorie Dřevostavba roku 2013 - realizace: Ocenění odborné poroty získala nástavba a revitalizace rodinného domu, realizovaná společností 3AE.
Kategorie Dřevostavba roku 2013 - realizace: Porota v této kategorii označila dva vítěze, druhým je individuální projekt realizovaný společností Haas Fertigbau Chanovice.
Kategorie Dřevostavba roku 2013 - návrhy: Cenu veřejnosti získal rodinný dům s kavárnou ve Znojmě architektky Sandry Schwarzové.
Kategorie Dřevostavba roku 2013 - návrhy: Porotě se nejvíce líbila budova Mateřské a Základní školy Montessori v Otvicích v pasivním standardu. Návrh je dílem architektek Ireny Truhlářové a Kateřiny Výborné.
Foto: Dřevo pro život
Kateřina Vokurková Kateřina Vokurková
16. 4. 2014 21:10
Rozhledna, restaurace, rodinný dům s kavárnou nebo dětská hřiště. Prohlédněte si nejzajímavější stavby ze dřeva za rok 2013.

Praha - Nadace Dřevo pro život ocenila nejlepší návrhy i reálné stavby ze dřeva v anketě Dřevěná stavba roku 2013. Ve třetím ročníku rozhodly odborná mezinárodní porota a veřejnost o celkem dvanácti cenách v šesti kategoriích. Podívejte se, které stavby ze dřeva porotu i veřejnost oslovily nejvíce.

 

Právě se děje

Další zprávy