Jaké dekorace se do vašeho interiéru nejvíce hodí?

Andrea Berniová
22. 11. 2012 11:30
Zjistěte, zda by se vám líbily barevné svíčky, anebo třeba vázy či obrazy
Dekorace oživí váš interiér, zkuste obrazy a vázy
Dekorace oživí váš interiér, zkuste obrazy a vázy | Foto: www.dulux.cz

Dekorace jsou důležitou součástí každého interiéru. Dnes seženete velké množství doplňků různých typů, mnoha barev a materiálů. Jejich výhodou je, že za relativně málo peněz můžete díky nim interiér oživit. Nebude vypadat obyčejně, dodáte mu na zajímavosti.

Mezi oblíbené dekorace patří svíčky. Můžete vybírat z obrovského množství svíček různých barev, tvarů i vůní. Mají je v hobby marketech, obchodech s nábytkem či doplňky, ale i v jiných obchodních řetězcích. Nabídka je opravdu široká, můžete mít i svíčky s ornamenty. Prodejci nabízejí celou řadu různých kalíšků na svíčky a také klasických svícnů. Z mnoha modelů a barev si určitě vyberete.

Květiny ve váze interiér oživí

Vázy mohou být také zajímavým doplňkem. Vyrábějí se z různých materiálů, v mnoha barvách a tvarech - i těch výstředních. Vyberte si tu, která se k vám hodí nejvíce. Do vázy pak můžete vložit třeba suchou vazbu z květin.

Veseleji ale budou působit čerstvé řezané květiny - třeba růže, chryzantémy či gerbery. Je potřeba květiny průběžně dokupovat a zbavovat se těch zvadlých. Za atmosféru, kterou čerstvé květiny interiéru dodají, to ale určitě stojí.

Zkuste také hodiny či obrazy

Populární dekorací stále jsou také skleněné, ohlazené kamínky různých barev, které můžete třeba nasypat do průhledné vázy, anebo jen tak rozmístit po skříňce. Příkladem dekorace, která je účelná, mohou být nástěnné hodiny. Seženete je v různých barvách a designech.

Nebojte se ani obrazů, plakátů či samolepek na stěny či nábytek. Máte mnoho možností, jak interiér oživit. Někdy ale platí, že méně je více, proto raději nekombinujte příliš mnoho doplňků různých materiálů, barev a stylů.

 

Právě se děje

Další zprávy