Zaorálek: S KSČM spolupracují všichni

Redakce Aktuálně.cz
20. 7. 2006 13:15
ON-LINE - Den před utkáním v Poslanecké sněmovně přišel na exkluzivní rozhovor Lubomír Zaorálek z ČSSD. Muž, který má odblokovat povolební pat.

Předseda sněmovny (minulé a možná i budoucí) Lubomír Zaorálek odpovídal on-line na otázky vás, čtenářů deníku Aktuálně.cz, zhruba hodinu a čtvrt. Zdaleka nestihl reagovat na všech 126 otázek, které jste mu poslali.

Do redakce přišel s předstihem. Oblek v parném létě vyměnil za plátěné kalhoty a košili a ještě před 12:00 usedl k počítači, aby stihl zodpovědět co nejvíce dotazů. Zapisuje mu jeho asistent.

Lubomír Zaorálek už například řekl, proč sociální demokraté zatím odmítají předčasné volby.

"Pár týdnů po volbách nelze mluvit o tom, že by byly vyčerpány všechny prostředky hledání řešení povolební situace. Navíc nemáme žádnou jistotu, že nové volby nepřinesou podobně obtížnou situaci. Základní politická odpovědnost dnes je hledat řešení," řekl Zaorálek.

Potvrdil, že je připraven postavit se do volby předsedy Poslanecké sněmovny. A také přiznal, že nemá odpovědi na všechny otázky - to když byl dotazován na fungování zdravotních pojišťoven v Česku.

ODPOVĚDI LUBOMÍRA ZAORÁLKA ČTĚTE ZDE:

 

Právě se děje

Další zprávy