Jen u zelených se slavilo, létaly zátky

Tomáš Netočný
4. 6. 2006 4:44
Praha - Restaurace v Praze na Poříčí se stala parlamentní porodnicí. Strana zelených ji zaplnila svými lidmi, balónky a očekáváním. Uvnitř: VIDEO.
Vítězné gesto mluvilo za vše.
Vítězné gesto mluvilo za vše. | Foto: Ludvík Hradilek

Nikde v zemích bývalého východního bloku ještě zelení v parlamentu nejsou, ale tady to bylo na spadnutí. Všichni čekali, až se narodí nová parlamentní strana.

KLIKNĚTE NA VIDEO, UVIDÍTE VÍCE


Kateřina Jacques čeká na výsledky voleb
Kateřina Jacques čeká na výsledky voleb | Foto: Ludvík Hradilek
Radost z výsledku měl očividně i zpěvák Jaroslav Hutka.
Radost z výsledku měl očividně i zpěvák Jaroslav Hutka. | Foto: Ludvík Hradilek
Strana zelených čeká na výsledky voleb
Strana zelených čeká na výsledky voleb | Foto: Ludvík Hradilek
Den parlamentních voleb: Zelení znají předběžné výsledky a jsou spokojení: Poprvé se mohou dostat do sněmovny. Zábavu na štábu obstarává tandem Martin Bursík a Kateřina Jacques, v té době mediálně nejznámější kvůli výprasku, který dostala od pořádkové policie. Z Dany Kuchtové tak fotograf zachytil jen fialkový rukáv saka. Že by mohla být ministryní by těžko někoho napadlo.
Den parlamentních voleb: Zelení znají předběžné výsledky a jsou spokojení: Poprvé se mohou dostat do sněmovny. Zábavu na štábu obstarává tandem Martin Bursík a Kateřina Jacques, v té době mediálně nejznámější kvůli výprasku, který dostala od pořádkové policie. Z Dany Kuchtové tak fotograf zachytil jen fialkový rukáv saka. Že by mohla být ministryní by těžko někoho napadlo. | Foto: Ludvík Hradilek

 

 

Právě se děje

Další zprávy