Zvěsti kolem očekávaného tabletu iPad 3 houstnou

Adam Pešek
2. 12. 2011 8:55
Oficiální informace o iPadu 3 ještě nepadla, přesto už o něm někteří lidé vědí hodně. Pravděpodobně přijde v průběhu příštího roku a předcházet mu bude omlazený iPad 2
Foto: Ondřej Besperát

Stalo už se jakýmsi zvykem, že uvedení libovolného nového produktu společnosti Apple předchází záplava zvěstí a různých domněnek. Tentokrát už podle některých uživatelů postupně zastarává tablet iPad 2 z letošního jara a začínají tak pomalu vyhlížet jeho nástupce jménem iPad 3.

Neoficiálních informací je spoustu a některé z nich tvrdí, že výroba tabletů začne ještě letos. Server Digitimes už dokonce potvrdil probíhající produkci nových obrazovek a společnosti LG a Samsung už podle všeho odeslaly své první zásilky. Server taktéž předpokládá, že na jaře se na trhu objeví omlazený iPad 2 a jeho nástupce s novým designem přijde později v průběhu roku.

Velmi pravděpodobný pak je nový čtyřjádrový procesor, přítomnost vysokorychlostního portu Thunderbolt a o něco málo širší tělo. Ztloustnout by iPad měl kvůli displeji s HD rozlišením.

 

Právě se děje

Další zprávy