Virtuální sexbomba: Carla Valenti

Radek Pergl
31. 1. 2008 0:00
Žhavá policajtka

V našem seriálu virtuálních sexy hrdinek se objevila už docela slušná řádka krasavic, které byly mírně řečeno předimenzované, u Carli Valenti to ale nehrozí. Tahle roztomilá policejní vyšetřovatelka nemá prsa velikosti 7 ani nohy dlouhé jako panenka Barbie. Je prostě přirozeně krásná, pokud tak můžeme polygonové slečny nazývat, a je nám ctí ji představit v naší galerii.

Carla se objevila jakožto postava ve skvělé hře Fahrenheit, kde místy převezmete její roli, abyste odhalili, co vězí za sérií neuvěřitelných vražd, které poslední dobou sužují město New York. Jak už to bývá dramaticky oblíbené, Carla je dříč, ochotný pro práci obětovat celý svůj osobní život. Není se tak čemu divit, že poslední, značně komplikovaný případ jí nedá pořádně spát. Je ochotna trávit hodiny a hodiny studováním důkazů, jen aby se přesvědčila, že ji nějaký detail neunikl. Jediným přítelem jí pak zůstává pracovní kolega Tyler, jenž byl na vyšetřování záhadných zločinů nasazen s ní.

Carla trpí těžkou klaustrofobií, a pokud se tak objeví v malém a temném prostoru, který je uzavřen, propadá silné panice, což se kupříkladu ve hře projeví jako minihra (udržet Carlu v klidu). Pokud vás tahle krasavice zaujala, ale říkáte si, co je sexy na oblečené policajtce, tak vás jistě potěšíme skutečností, že má ve Fahrenheitu pár svlékacích scén.

Bohužel, řekněme, že nepatří mezi ty nejlepší, jaké jsme viděli, ale i trochu cenzurovaného muchlování či 3D kontura bradavky může někoho potěšit. Tak jako tak, nakonec ani slušňácká Carla se svými drsnými zásadami neunikla všetečným ručičkám animátorů a celá se svlékla pro speciál časopisu Playboy. A nutno uznat, že tady vypadá zatraceně dobře! Carla Valenti je už prostě taková je: virtuální, sexy Sherlock Holmes v ženském podání.

 

Právě se děje

Další zprávy