Virtual Hottie - v posteli s Elishou Cuthbert

Karel Wolf
13. 8. 2007 0:00
Další simulátor lechtivého dovádění.
Foto: Hratelně.cz

Virtual Hottie 2 je hra, která sice zrovna dvakrát nevyniká anatomickou přesností, to však rozhodně neznamená, že by neměla co nabídnout. Jde o pokročilou 3D simulaci vy-víte-čeho, která sází zejména na realističnost pohybů lehce vyšperkovanou efekty DirectX 9c. Za Virtual Hottie (II) stojí více jak tři roky vývoje, tedy alespoň to tvrdí prostřednictvím svého hlavního vývojáře sám Solark, který hru vytvořil. Jak se to na ní odrazilo?

Navozujeme tu správnou atmosféru
První, co vás ve hře čeká, odmyslíme-li nutné zlo v podobě vkládání aktivačního kódu, je volba scénáře, prostředí a přizpůsobení charakterů. Modifikace modelů jsou na docela slušné úrovni, i když otázka zní, je-li to vůbec nutné, když hned první předdefinovaná modelka, jakoby z oka vypadla herečce Elishe Ann Cuthbert (24 hodin, Sexbomba od vedle, Populární mechanika pro děti). Nadefinovat lze barvu pleti, barvu a délku vlasů, barvu očí (lze přidat také brýle nebo piercing), změnit tělesné parametry sahající od velikosti ňader, přes ochlupení v intimních místech, až po míru opálení kůže modelky. Volba prostředí je zoufale limitována počtem místností (jsou celkem čtyři), z nichž jsou navíc v praxi použitelné pouze dvě.

Foto: Hratelně.cz

První je ostrov, druhou nepříliš vábný houbařský lesík, který nás přenese mávnutím kouzelného proutku z nadpozemsky krásného Karibiku zpátky do středních Čech. Po transportu máte možnost si s modely trochu pohrát, přičemž polohy a jednotlivé akty jsou limitovány počtem charakterů, které jste si k tomu zvolili. Povolené minimum je jedna nadržená dívka, která si ráda hraje sama, tedy za podmínky, že ji přitom budete pozorovat. Dalšími možnostmi jsou chlapec a dívka, dvě dívky nebo švédská trojka. Při akci můžete přepínat mezi manuálním a automatickým (pasivním) módem buď máte vše pod kontrolou nebo neděláte vůbec nic.

Foto: Hratelně.cz

Ovládej nebo budeš ovládán
Jak jsme již zmínili, disponuje hra tzv. voyeurským i aktivním módem, v tom prvním stačí zadat, co mají modely dělat, a vy se pak staráte pouze o přepínání pohledů kamery. V opačném případě se vám během akce postupně objevují nabídky, co lze se kterou postavou zrovna provádět. Kromě toho pochopitelně můžete ovlivňovat rychlost aktu a měnit pozice, což však chvíli trvá. Oproti Virtually Jenna nedostanete postavičky do dané polohy rovnou po krátké zatmívačce, ale jste svědkem celého procesu vstávání a "zahřívání" před tím, než na to skutečně vlítnou. Důsledek je větší realističnost, což se však nehodí, když vám za pět minut začíná porada.

Úhel pohledu není prakticky ničím omezen, takže bohužel poměrně často narazíte na "duchařský" efekt procházení texturami. Sexuální vzrušení vaše a modelky je pak znázorněno dvěma barometry, které naleznete v navigačním boxu po levé straně. Ten s plnícím se srdíčkem patří pochopitelně modelce, naopak bílé kapičky ukazují vaši vzdálenost od finiše.

Co přinese další verze
Virtual Hottie je stále ve vývoji a cena šesti stovek korun tedy není za release. Ať už je to pod tlakem nekomerčních flashových hříček, nebo konkurenčních online projektů, které nedávají slabé offline konkurenci příliš mnoho šancí na přežití, hlavní devízou nadcházející verze hry (ver 2.5) má být především pokročilý multiplayer, ten v testované verzi (2.2) chyběl úplně. Zatím se hovoří o hře přes LAN, která slibuje jednak větší interaktivitu, ale hlavně, a to především, brutální skupinové orgie. Předpokládat lze však i hru přes internet. Tomuto zaměření se tak nemůžeme ani divit, jelikož cybersex začíná být stále více populární kratochvílí. Mezi méně zajímavá, nebo chcete-li standardní, vylepšení patří nové knihovny na personalizaci modelů a samozřejmě také nové modelky samotné.

 

Právě se děje

Další zprávy