Podívejte se na první video z Fallout 3!

Lukáš Bašta
5. 6. 2007 17:21
Po letech čekání jsou zde konečně první záběry z apokalyptické budoucnosti v podání Fallout 3!
Foto: Aktuálně.cz

Dlouhé týdny nás Bethesda krmila krásnými apokalyptickými artworky, pouštěla do nás velkolepou dramatickou hudbu a ukazatel pomalu ubíral dny, kdy se měl trailer na Fallouta 3 objevit. Nicméně s dnešní půlnocí počítadlo padlo na dvě nuly a ukázka stále nikde. Zatím se tak podívejte naší galerií a pomalu vyčkávejte, než se očekávané video na oficiálních stránkách objeví.

Zajímavé je také sledovat život na fórech, kde se ti nejvytrvalejší fanoušci dopují energetickými nápoji, rozebírají problematiku časových rozdílů a hlavně doufají, že první záběry apokalyptické budoucnosti uvidí jako první. Nikdo z nich však netuší, jestli to bude jen za pár hodin, nebo až o zítřejší půlnoci, každopádně jsou ochotni vynechat kvůli tomu důležitou zkoušku, nejít zítra do práce nebo třeba na pohovor. Co byste pro Fallouta udělali vy?

Aktualizováno
Na homepagi Fallout 3 sice stále není video k dispozici, ale odpočet, artworky a soundtrack byly nahrazeny obrazovkou Please Stand By. Je tedy pravděpodobné, že se během dneška dočkáme (nejspíše o půlnoci). Nicméně fanoušci jsou velmi rozladěni, hlavně ti, co po koňských dávkách Red Bullů nespali celou noc.

Aktualizováno
Konečně jsme se dočkali. Dnes během odpoledne se na oficiální stránkách objevily první záběry z Fallout 3. Případně si video můžete stáhnout na jednom z následujících mirrorů:
FilePlanet
WorthPlaying
FileShack
VoodooExtreme

Obsah videa může pro někoho být velkým zklamáním, ačkoliv se nenaplnily předpoklady o spoustě záblesků a dramatických zatmívačkách, stále toho teaser neukazuje mnoho, resp. vůbec nic (ostatně od toho je to také teaser). Můžete tak vidět dramatický průjezd autobusem, který pak přejde v trosky velkoměsta, aby zabral již tolik známého vojáka a přišel konec. Se sloganem "War. War never changes." se pak objeví logo a datum. Fallout 3 by měl vyjít na konci roku 2008. To opravdov0 čekání tedy teprve teď začíná...

 

Právě se děje

Další zprávy