LOST - Ztraceni jako plnohodnotná videohra

Radek Pergl
20. 4. 2007 17:47
Podle oblíbeného televizního seriálu Ztraceni se dělá i hra pro všechny moderní platformy.
Foto: Touchstone Television

Zahrajte si LOST na mobilu!

O tom, že se podle populární televizního seriálu americké stanice ABC LOST (Ztraceni) bude dělat počítačová hra (a teď nemyslíme hru pro mobilní telefony, o které jsme psali zde), se ví již rok. Nicméně po celou tu dobu neprosákla na povrch ani jediná informace nebo obrázek, které by odhalily, o co vlastně půjde. Tedy až doposud. Co tedy o videoherním LOSTu víme?

Inu stále nic moc. Na hře se podílí stejný tým scénáristů a producentů jako na seriálu, což může být jistě dobré znamení (nemusí v případě, že bude hra stejně natahovaná) a právě těm byla nyní hra ukázána. Bohužel první reakce se omezily jen na to, "že to bude opravdu dobrá hra", nicméně nezoufejme, Ubisoft má údajně v plánu udělat na konci května novinářskou prezentaci, a pokud se na hře doopravdy již rok pracuje, mohlo by to vážně stát za to.

Jen si to představte. Sedíte takhle v letadle společnosti Oceanic Airlines, pohledná hosteska vám doleje pití, když v tom náhle přijde turbulence a rozsvítí se ikonka "připoutejte se prosím", letadlo začne prudce klesat a pak se mu přímo před vámi zlomí trup, to vytrhne řadu sedadel a vy padáte, abyste se pak probrali na pláži opuštěného ostrova a spolu s dalšími hrdiny odhalovali jeho tajemství. Potenciál to určitě má. LOST zamíří na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

 

Právě se děje

Další zprávy