Kluk vyhrožoval učiteli nožem, aby si koupil GTA

Josef Kníže
31. 5. 2008 21:31
O tak zoufalém pokusu už jsem dlouho neslyšel.
Foto: Hratelně.cz

V našem příběhu o pravděpodobně nejblbějším klukovi z Massachusetts se vypráví o tom, že třináctiletý chlapec vyhrožoval nožem svému učiteli, aby měl dost peněz na koupi Grand Theft Auto: San Andreas.

Policejní zpráva říká, že po skončení hodiny zůstal chlapec ve tříde. Poté, co spolužáci odešli, přistoupil k učileli a s nataženým 30ti centimetrovým nožem požadoval 20 dollarů. Poté, co učitel odmítl, snížil mladík svůj požadavek na jeden dollar. Pak už netrvalo dlouho, kdy nůž z ruky chlapce překočíroval do ruky učitele.

Zpráva také hlásí, že si chtěl kluk koupit hru GTA: SA, ale jeho matka mu odmítla potřebný obnost dát, proto si chlapec vymyslel alternativní plán.

Vím, co si pravděpodobně myslíte, proto se to pokusim shrnout. Kdo sakra vyhrožuje učiteli pro San Andreas v roce 2008? Jak může být někdo tak zoufalý pro 4 roky starou hru, když je nejnovější pokračování právě v obchodech? A pokud má klučina pouze PS2, proč si rovnou neřekne o peníze na novou konzoli? Když už vyhrožovat, tak pořádně. Chudák kluk.

 

Právě se děje

Další zprávy