HRA ZDARMA: Bonesaw - s hokejkou na zloduchy

Karel Kreml
22. 3. 2009 0:00
Chodit pozdě na tréninky se někdy vyplácí.
Foto: Hratelně.cz

Je tu opět neděle a s ní i náš další tip pro nedobrovolně strávené nudné chvíle. Máte rádi hokej a s nadšením sledujete šarvátky mezi hokejisty? Pokud ano, doporučujeme vám akční plošinovku Bonesaw. V ní se totiž nebudete mlátit pouze se zkorumpovanými panďuláky, ale rovněž s bossáky, kteří jakoby těm fantasy potvorám s několika končetinami, popřípadě blanitými křídly, z oka vypadli.

Foto: Hratelně.cz

#hodnoceni

Plošinovka psaná stylem devadesátých let se po roce vývoje dostala k fanouškům tehdejší doby, a nutno dodat, že ani teď si nevede vůbec špatně. Stejně jako postarší hry, tak i Bonesaw začíná kraťoučkým intrem, který velmi stručně popíše vzniklou situaci, nastíní děj hry a donutí vás ihned jednat. Ale neberte to tak vážně.

Hru stahujte zde

Hned na počátku se představí nastoupený hokejový tým právě čekající na trénink. Trenér samozřejmě započne se sčítáním dostavených hokejistů, ovšem k jeho nevoli zanedlouho zjistí, že jeden hokejista chybí. Ten se ale po chvíli stane jedinou možností na záchranu poctivých hokejistů, které totiž v nestřežený okamžik zlý rozhodčí vcucl do své interdimenzionální díry a sám zmizel. Hokejista-flákač, který se až po celém incidentu dostaví na scénu, jste samozřejmě vy, a tak se vypravíte na zábavnou pouť za celým hokejovým týmem, také přezdívaný Zlatí rytíři, a pokusíte se jej zachránit.

Foto: Hratelně.cz

Kouzelný 2D svět s nezaoblenými tvary v nás zanechal velmi dobrý dojem. Jak bylo v minulých desetiletích u podobných titulů zvykem, bez řádných skoků, charakteristických zvuků, pestrobarevných protivníků a lokací, nášlapných a jiných záludných zařízení by hra nebyla hrou, a to platí i tentokrát. Bonesaw dokáže překvapit svou jednoduchou hratelností, nadprůměrnou délkou herní doby, neustálými střety mezi hlavním hrdinou a jeho protivníky, rozmanitými bossy a velkým množství bonusů, které můžete v průběhu hry posbírat. Rozhodně doporučujeme.

 

Právě se děje

Další zprávy