Hardwarium: Tři nové fotoaparáty od Panasonicu, mini PC s Androidem

Hardwarium: Tři nové fotoaparáty od Panasonicu, mini PC s Androidem
Sony Xperia SL - mladší brácha Sony Xperia S Internetový server IT168.com přinesl zatím neoficiální fotografie nového modelu Sony Xperia SL. Podle všeho půjde o mladšího avšak výkonnějšího bráchu úspěšného modelu Sony Xperia S.  Technická specifikace chybí.
Acer Liquid Gallant Duo - dvoujádro za čtyři a půl tisíce Internetový server Gsmareana.com zveřejnil neoficiální fotografie a základní technické parametry nového telefonu Liquid Gallant Duo z produkce tchajwanské společnosti Acer. Telefon potěší především cenou, která by neměla přesáhnou čtyři a půl tisíce, podporou dvou SIM karet a dvoujádrovým procesorem, který přístroji zajistí svižný chod. Telefon bude vybaven displejem o uhlopříčce 4,3 palce, pěti megapixelovým fotoaparátem, 1 GB operační paměti RAM a 4 GB interní úložné paměti. Kapacita akumulátoru je uváděna 1 500 mAh.
Motorola XT907 - s podporou sítě 4G LTE Neoficiální snímek zadní strany zatím oficiálně neoznámeného telefonu z produkce americké společnosti Motorola přinesl čínský server Alibaba. Telefon nese označení XT907 a technická specifikace není známá. Ze zobrazeného zadního krytu lze vyčíst pouze podpora sítě 4G LTE.
Mini Xplus TV Box H24 - mini počítač s Androidem Mini počítač založený na operačním systému Android 4.0 ICS představila společnost Miniand Tech. Za cenu 99 amerických dolarů zákazník obdrží krabičku o rozměrech  6 × 6 × 1,3 centimetru vybavenou micro SD slotem, dvěma porty USB 2.0. , externí anténou a HDMI výstupem. V útrobách mini počítače se nalézá čipset Allwinner A10 s 512 MB operační paměti. Velikost interní úložné paměti je 4 GB.
Foto: GSMARENA.COM
19. 7. 2012 20:17

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy