Hardwarium: nové telefony Samsung, tablety Sony a Lenovo

Hardwarium: nové telefony Samsung, tablety Sony a Lenovo
Samsung Galaxy S Blaze Q - s hardwarovou QWERTY klávesnicí Neoficiálním renderem nového chytrého telefonu Samsung Galaxy S Blaze Q s hardware QWERTY klávesnicí překvapil internetový server Tmonews.com. Dostupné informace hovoří o 720p HD displeji, dvoujádrovém procesoru Snapdragon S4 taktovaném na frekvenci 1,5 GHz, 1 GB operační paměti RAM a 16 GB interní úložné paměti.
Toshiba Portégé Z930 - ultrabooky s tělem z hořčíkové slitiny Japonská společnost Toshiba představila novou řadu ultrabooků Portégé Z930. Ultrabooky budou vybaveny operačním systémem Windows 7, podsvícenou klávesnicí a nejnovější generací úsporných procesorů Intel. Vybrané typy dostanou procesor vPro. Operační paměť RAM může dosahovat výše 8 GB. SSD kapacitu až 256 GB. Udávaná výdrž akumulátoru je 8 hodin. Rozměry 316 x 227 x 8,3/ 15,9 milimetrů. Hmotnost 1,12 kilogramu.
Lenovo ThinkPad Tablet 2 - s Microsoft Windows 8 Čínská společnost Lenovo oficiálně představila tablet ThinkPad Tablet 2, určený pro operační systém Microsoft Windows 8. Tablet o uhlopříčce 10,1 palců s rozlišením 1366 x 768 obrazových bodů bude vybaven 32nm procesorem z řady Intel Atom Clover Trail. Tablet podporuje sítě 3G/4G, HSPA+ a LTE. Dále je vybaven Wi-Fi, NFC čipem, USB rozhraním a čtečkou paměťových karet. Rozlišení předního fotoaparátu je 2 MPx a zdního 8 MPx. Akumulátor by měl vydržet až 10 hodin práce. Předpokládané uvedení tabletu na trh je plánováno na říjen, termín, který je v souladu s vydáním Windows 8.
Sony Xperia Tablet - brzy mezi námi Neoficiální rendery tabletu z produkce japonské společnosti Sony přinesl komunitní web Xda-developers.com. Mimo obrázků informace hovoří o rozlišení 1 280 x 800 obrazových bodů, procesoru Tegra3, 1 MPx předním fotoaparátu a 8 MPx zadním fotoaparátu. Akumulátor by měl mít kapacitu 6000 mAh. Hmotnost tabletu je uváděna 570 gramů.
Foto: GSMARENA.COM
17. 8. 2012 5:25

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy