Módní řetězec C&A ruší prodejnu Diamant na Václavském náměstí v Praze

ČTK ČTK
19. 6. 2023 16:31
Módní řetězec C&A ruší prodejnu Diamant na Václavském náměstí v Praze

Módní řetězec C&A ruší prodejnu v budově Diamant na Václavském náměstí v Praze, veřejnosti se uzavře 21. července. Firma o tom ČTK informovala v tiskové zprávě, své rozhodnutí neodůvodnila. Uvedla však, že hledá nové lokality v centru Prahy. Obchod v budově Diamant řetězec C&A otevřel v roce 2014. Tehdy uváděl, že se jedná o největší prodejnu společnosti ve střední a východní Evropě.

"Všichni zaměstnanci byli informováni, že prodejna C&A Diamant bude uzavřena. Společnost C&A se zavázala podporovat dotčené zaměstnance a plnit své povinnosti jako zaměstnavatel. V souladu s tím hodlá C&A co nejlépe přemístit některé zaměstnance do jiných prodejen. Zároveň děkuje všem, kteří byli důležitou součástí týmu prodejny Diamant za jejich dlouhodobou a tvrdou práci," stojí v tiskové zprávě společnosti.

Řetězec C&A má na Václavském náměstí ještě jednu prodejnu, a to v jeho horní části. Firma ji chce postupně zmodernizovat. Opravy by měly být za provozu prodejny plně dokončeny počátkem příštího roku, vyplývá ze zprávy. Za uplynulých 18 měsíců podle ní společnost v Evropě zrekonstruovala více než 730 obchodů.

 

Právě se děje

Další zprávy