ČSSD představila v Olomouci vlídnou tvář, bitkaři zůstali doma

ČSSD představila v Olomouci vlídnou tvář, bitkaři zůstali doma
Na pomoc - aby příště vyhráli a vládli - si sociální demokraté pozvali intelektuály: Václava Bělohradského, Jana Kellera, Milana Znoje, Jiřího Pehe, Martina Škrabala. Ti všichni o ČSSD píší. Například podle Bělohradského voliči "zblbli", jinak by socialisté nemohli být dnes v opozici.
Naslouchala Praha. Petr Hulínský (uprostřed) s kandidátem do senátu v Praze Janem Kohoutem. Zejména ten druhý se ještě před konferencí pustil do kritiky předchozího "ukřičeného stylu" ČSSD.
I tito pánové již stačili odsoudit způsoby Paroubkovské ČSSD. Jiřímu Dientsbierovi ml. (vpravo), přestože patří k novým figurám na oranžové šachovnici, dokonce expředseda Jiří Paroubek věnoval kritickou kapitolu na svém facebookovém profilu
O stůl vedle naslouchal úřadující předseda Bohuslav Sobotka. Jeho podporovatel David Rath nepřijel, stejně jako expředseda. Proč? To nechtěl říci.
Foto: Martina Machová
Martina Machová Martina Machová
26. 9. 2010 14:00

Olomouc - Sociální demokraté na ideové konferenci v Olomouci hledali nový směr, který jim má napříště pomoci vyhrát volby. Expremiér a expředseda Jiří Paroubek, ani jeho věrní příznivci nepřijeli.

 

Právě se děje

Další zprávy