Swingující Robbie Williams míří po 11 letech do Prahy

Kultura Kultura
Aktualizováno 18. 11. 2013 14:35
Robbie Williams vystoupí v Praze v dubnu 2014 v O2 areně.
Foto: Universal

Praha - Po jedenácti letech se do České republiky vrátí zpěvák Robbie Williams. Britský muzikant vystoupí 26. dubna na 10. výročí pražské O2 areny.

Pražský koncert je součástí evropského turné, na kterém Williams představí své nové album Swing Both Ways.

Na swingové desce spolupracoval se svým přítelem Guyem Chambersem, který je podepsaný pod většinou Williamsových titulů. Jako hosté na albu vystoupili Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson nebo Olly Murse.

 

"Plánoval jsem, že deska bude velmi podobná té poslední, a pak jsem si uvědomil, že to vlastně není to, co jsem chtěl. Je to jiné - nejedná se jen o převzaté skladby, měl jsem i nějaké písničky, které jsem chtěl, aby svět slyšel," řekl k novému albu Williams.

S výsledným zvukem nové desky je spokojená i Lily Allen. "Skladba Dream A Little Dream je jednou z mých nejoblíbenějších písní vůbec, proto jsem vůbec neváhala, když mě Robbie oslovil, zda bych s ním nenatočila duet. Byla jsem při natáčení sice trošku nervózní, obzvláště když jsem se zeptala Robbieho, co mám dělat, a on odpověděl 'buď prostě sama sebou', ale z výsledku jsem nadšená," dodává k natáčení Lily Allen.

Official Music Video
Official Music Video

Lístky lze zakoupit od 6. prosince, jejich cena se pohybuje od 1790 do 2590 korun.

Williams začal pěveckou kariéru na začátku devadesátých let s kapelou Take That. Už v roce 1995 se ale vydal na sólovou dráhu, aby se v roce 2010 ke skupině opět vrátil. Sedmnáctkrát získal ocenění Brit Awards.

 

Právě se děje

Další zprávy