Soutěž: Vyhrajte životopis Steva Jobse v češtině

Datarama
8. 12. 2011 9:00
Datarama přináší soutěž o pět e-booků a tři papírové výtisky životopisu Steva Jobse. Ceny do soutěže dodává internetové knihkupectví e-Reading.
Foto: Vojtěch Marek

Aktualizace: Po dohodě s knihkupectvím e-Reading, které dodává do naší soutěže ceny, jsme se rozhodli nabídnout všem soutěžícím "cenu útěchy". Všichni, kdo se naší soutěže zúčastní, ale nevyhrají, si budou moci koupit e-book životopisu Steva Jobse za zvýhodněnou cenu 249 Kč (místo standardních 350 Kč)! Soutěž také prodlužujeme o týden, do středy 14. prosince!

V polovině listopadu dorazil do knihkupectví český překlad oficiálního životopisu Steva Jobse z pera Waltera Isaacsona.

Ve spolupráci s internetovým knihkupectvím e-Reading, které prodává elektronickou podobu knihy ve formátech PDF, ePub a MOBI, nabízíme čtenářům Dataramy možnost vyhrát tři papírové výtisky (v obchodech k dostání od 429 Kč) a pět elektronických knih (v ceně 350 Kč).

Stačí správně odpovědět na tři vědomostní soutěžní otázky a co nejpřesněji si tipnout, kolik lidí se naší soutěže zúčastní. Vyhrají ti účastníci, kteří odpoví správně na všechny tři otázky a budou mít nejpřesnější tip.

Nezapomeňte prosím také vyplnit, kterou verzi knihy případně chcete vyhrát!

Uzávěrka soutěže je ve středu 14. prosince v 24:00.

Výherce oznámíme ve čtvrtek 15. prosince. Papírové výtisky dostanou výherci poštou, k získání e-knih bude nutná bezplatná registrace na portálu e-Reading.cz.

TIP: Líbí se vám naše články? Sledujte Dataramu na Facebooku, na Google+ nebo na Twitteru!

 

Právě se děje

Další zprávy