Motorola posílá na trh tři nové smartphony

tl
6. 9. 2012 7:41
Nové Motoroly mají tenké okraje displeje, kvalitní baterie a LTE
Foto: androidunite.com

Motorola, která je v současnosti patří Googlu, včera představila trojici nových smartphonů, které konečně ukazují, jakým stylem bude nový majitel s Motorolou nakládat. Všechny tři nové telefony jsou pokračovateli tenkého smartphonu Droid Razr a všechny vypadají přinejmenším zajímavě.

Jejich hlavními znaky jsou osobitý design s minimálními okraji okolo displeje, vysoká výdrž baterie a podpora vysokorychlostního internetu LTE. Všechny tři telefony mají v srdci dvoujádrový 1,5GHz procesor a 1GB operační paměti.

Razr M

První z telefonů se chlubí především extrémně tenkým rámečkem okolo 4,3palcového dotykového displeje. Ten je navíc doplněn o oblíbené odolné krycí sklo Gorilla Glass. Super AMOLED displej telefonu RAZR M má rozlišení 960x540 bodů, což je nejméně ze všech tří představených modelů.

Razr HD a Razr Maxx HD

Oba dva telefony mají displeje s úhlopříčkou 4,7 palce a jediné v čem se liší, je výdrž jejich baterií. Zatímco baterie Razru HD vydrží s kapacitou 2500 mAh až 16 hodin hovoru verze Maxx HD zvládne 21 hodin hovoru a 10 hodin sledování videa přes LTE připojení.

Všechny telefony jsou samozřejmě dodávány s Androidem, zatím ve verzi Ice Cream Sandwich. Google ale už slíbil update na verzi 4.1 do konce roku.

 

 

 

 

Právě se děje

Další zprávy