Hardwarium: Dvě nové lumie a tři motoroly. Skvělá toshiba.

Hardwarium: Dvě nové lumie a tři motoroly. Skvělá toshiba.
Nokia Lumia 820 - elegantní střední třída Druhou z představených telefonů Nokia je Lumia 820. Ta nabídne kapacitní 4,3 palcový displej s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů a osmi megapixelovým fotoaparátem. Dvoujádrový zatím nespecifikovaný procesor taktovaný na frekvenci 1,5 GHz. Operační paměť s kapacitou 1 GB a velikost interné úložné paměti 8 GB rozšiřitelné pomocí paměťových karet microSDHC. Telefon disponuje opět technologií bezdrátového nabíjení. Kapacita akumulátoru je 1 650 mAh. Rozměry telefonu jsou 123,8 × 68,5 × 9,9 milimetrů. Hmotnost 160 gramů. Zařízení by mělo být uvedeno na trh v průběhu posledního čtvrtletí tohoto roku.
Motorola DROID RAZR M, RAZR HD, RAZR MAXX HD Tři nové mobily běžící na operačním systému Android představila americká společnost Motorola. Modely RAZR HD a MAXX HD disponují displejem o velikosti 4,7 palce. Model RAZR M 4,3 palce. Společný pro všechny telefony je dvoujádrový procesor běžící s taktem 1,5 GHz, osmi megapixelový fotoaparát a velikost operační paměti 1 GB. Kapacita akumulátoru je pro model RAZR M 2 000 mAh, pro modely RAZR HD a RAZR MAXX HD 2 500 mAh. Dostupnost na trhu je známá pouze pro model RAZR M a to příští týden. Pro zbývající modely je datum dostupnost na trhu neznámý.
Toshiba Satellite U920t - konvertibilní ultrabook s Windows 8 Konvertibilní ultrabook (ultrabook přeměnitelný na tablet) Satellite U920t určený pro běh s operačním systémem Windows 8 představila společnost Toshiba. IPS Displej zařízení má uhlopříčku 12,5 palců s rozlišením 1366 × 768 obrazových bodů. V elegantním těle z hořčíkových slitin se nalézá procesor Intel Ivy Bridge s grafickou kartou Intel HD 4000. SSD má kapacitu 256 GB. Na trhu by se měl ultrabook objevit v posledním čtvrtletím tohoto roku.
Toshiba Satellite U940 - čtrnácti palcový ultrabook s Windows 8 Čtrnácti palcový ultrabook Satellite U940 představila japonská společnost Toshiba. Ultrabook je určen pro běh s operačním systémem Windows 8. Vybaven by měl být procesory Intel třetí generace a grafickou kartou Intel HD 4000 v základní konfiguraci. Ve vyšší konfiguraci pak grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 630M s 2 GB paměti. Velikost operační paměti by měla být v rozmezí od 4 GB do 16 GB. Předpokládaná maximální kapacita úložného prostoru bude 1 TB. Rozlišení displeje je 1 366 x 768 obrazových bodů. Uvedení ultrabooku na trh je stanoveno na poslední čtvrtletí roku. Předpokládá se konec měsíce října.
Foto: GSMARENA.COM
6. 9. 2012 22:42

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy