Vyberte Obchodníka roku. Hlasování začíná

Radek Pecák Radek Pecák
26. 11. 2012 10:32
Hlasovat je možno na internetu a formou SMS zpráv do 27. ledna příštího roku
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Westfield Stratford City

Praha - Již podesáté letos mohou zákazníci dát hlas svému nejoblíbenějšímu obchodníkovi. Ten získá cenu veřejnosti v soutěži MasterCard Obchodník roku.

Hlasovat v kategorii Cena veřejnosti je možné prostřednictvím internetových stránek www.obchodnik-roku.cz a SMS zpráv až do 27. ledna 2013.

"Všichni, kteří pošlou hlas svému oblíbenému obchodníkovi prostřednictvím stránek obchodnik-roku.cz se mohou zároveň zapojit do soutěže. Výherce získává 100 tisíc korun vložených na účet Genius Gratis a zároveň platební kartu MasterCard s věrnostním programem bene+," doplňuje Marie Petrovová, ředitelka komunikace GE Money Bank.

Po celou dobu hlasování budou na webových stránkách k dispozici průběžné výsledky. Systém a pravidla hlasování zůstávají stejná jako v minulém roce.

Z jednoho e-mailu pouze jeden hlas

Zákazník tedy může v každé kategorii vybrat pouze jednoho obchodníka, kterému dá svůj hlas. Platný je pouze hlas zákazníka, kterému dojde po vyplnění formuláře a jeho odeslání na uvedenou e-mailovou adresu potvrzení o hlasování.

Každý zákazník může hlasovat pouze jednou, to znamená, že platný je pouze jeden hlas odeslaný z určité e-mailové adresy. Stejně tak je možno z jednoho telefonního čísla odeslat pouze jednu SMS s hlasováním.

Vítěz Ceny veřejnosti bude spolu s vítězi oborových kategorií a Absolutním vítězem a držitelem titulu MasterCard Obchodník roku 2012, kteří vzejdou z výsledků nezávislého reprezentativního průzkumu veřejného mínění společnosti Incoma GfK, zveřejněn během slavnostního vyhlášení 31. ledna 2013.

 

 

Právě se děje

Další zprávy