Boj mobilních operátorů eskaluje: T-Mobile přidává data

Jiří Hovorka Jiří Hovorka
22. 4. 2013 10:38
Operátor poprvé zveřejnil i cenu příplatku za tarif bez dvouletého závazku

Praha - Po týdnu od své urychlené reakce na nové tarify konkurenční Telefóniky O2 představil mobilní operátor T-Mobile zřejmě finální verzi své nové nabídky.

Objemem nabízených dat se T-Mobile nyní dostal nad konkurenty, když jej navýšil z původních 1 GB na 1,5 GB. Cena tarifu nazvaného S námi síť nesíť, nabízejícího neomezené volání a SMS do všech sítí nyní s 1,5 GB dat, zůstává na 749 korunách.

T-Mobile dále upravil i nabídku levnějších tarifů, které umožňují - opět stejně jako zbylé konkurenční nabídky - volat ve vlastní síti. K dispozici tak jsou dvě varianty tarifu S námi v síti. Ta levnější za 249 korun měsíčně poskytuje - vedle neomezeného volání ve vlastní síti - už jen 20 MB dat. Varianta za 499 korun nazvaná S námi v síti+ obsahuje také 120 volných minut do všech sítí a 200 MB dat.

Všechny zmíněné ceny platí při podpisu smlouvy na dva roky. T-Mobile nově zveřejnil i jednotný „příplatek" za smlouvu bez závazku - 150 korun za měsíc.

Další novinkou, kterou T-Mobile „kopíruje" prvotní změnu, s níž přišla konkurenční Telefónica, je prodej mobilních telefonů na splátky bez navýšení.

„Splátky jsou umožněny pouze se smlouvou na dobu určitou (24 nebo 36 měsíců), přičemž volit lze mezi jednou až 23 splátkami. Současně s tímto krokem T-Mobile ruší dotace na telefony u hlasových tarifů," říká mluvčí T-Mobile Martina Kemrová.

 

Právě se děje

Další zprávy