Navštivte dům v Jinočanech a získejte čtvrt milionu

td
22. 2. 2012 10:51
Moderní bydlení poblíž Prahy sází na prostor a komfort pro rodiny s dětmi i náročné
Zdroj: http://bydlenijinocany.cz/
Zdroj: http://bydlenijinocany.cz/ | Foto: Aktuálně.cz

Nechcete se vzdát velkoměsta, ale toužíte bydlet v klidné lokalitě? Potom by vás mohl zaujmout developerský projekt Bydlení Jinočany, který sestává celkem ze 16 rodinných dvojdomků. Náročné zákazníky potěší nadstandardní vybavení, které obsahuje vytápěné podlahy ve všech místnostech či kvalitní dřevěná eurookna. Ke každé bytové jednotce navíc náleží vlastní oplocený pozemek a garáž.

Klid a dobrá dostupnost jsou v Jinočanech samozřejmostí

Obec Jinočany se nachází pouhé čtyři kilometry od OC Zličín, k zastávce metra Zličín nebo Stodůlky se lze autobusem dostat do deseti minut. Výhodou Jinočan je klid a okolí plné zeleně, sportovce potěší bohatá síť cyklostezek, rodiny s dětmi zase dobrá občanská vybavenost a dostatek služeb.

V každém dvojdomku se nachází dvě bytové jednotky o dispozici 5+kk nebo 4+kk. Co se týče vybavenosti, může si zákazník vybrat, zda dává přednost domu na klíč nebo stavbě, u které si může zajistit vybavení dle vlastního vkusu. Cena bytu začíná na 4 357 697 korun. Koncept Bydlení Jinočany využívá jednoduchého architektonického zpracování, které dovoluje obyvatelům užívat si komfort a kvalitní zpracování stavby.

Navštivte vzorový dům a získejte slevu

Projekt Bydlení Jinočany navíc aktuálně zájemcům o nákup vlastního domu nabízí zajímavou akci. Ve dnech 2. a 3. března totiž proběhne Den otevřených dveří, kdy si bude možné prohlédnout exteriér a interiér dokončeného vzorového domu. Pro všechny návštěvníky projekt připravil slevové vouchery na nákup nemovitosti v hodnotě až 250 tisíc korun.


 

Právě se děje

Další zprávy