Virtuální sexbomby: Lisa

Radek Pergl
16. 5. 2008 0:00
Další z vnadných krásek Dead or Alive.
Foto: Hratelně.cz

Bojovnice Kasumi byla jednou z prvních virtuálních sexbomb, které jsme vám v tomto víceméně pravidelném seriálu představili, a jelikož už je tomu pěkných pár týdnů, nebylo by možná na škodu podívat se na další polygonovou nádheru z Dead or Alive. Není tajemstvím, že bojovnice této herní série jsou vlastně klony, lišící se leda tak odstínem kůže, účesem a velikosti poprsí - a životním příběhem.

Dívka, která nás momentálně zajímá ze všech silikonových krásek DoA nejvíce, se poprvé objevila až v arkádově sportovním titulu Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball. Její příběh se však začal rozvíjet teprve ve druhém pokračování volejbalu, respektive v Dead or Alive 4. Vývojáři přisoudili Lise status nejchytřejší holky série.

- KOMPLETNÍ DATABÁZE VIRTUÁLNÍCH KRÁSEK

Ač se to nemusí na první pohled zdát, Lisa má za sebou slušnou vědeckou kariéru. V minulosti měla údajně pracovat pro společnost, která pořádá Dead or Alive turnaje, a to konkrétně na vývoji jakéhosi superbojovníka. Sterilní prostředí laboratoře ji však brzy omrzelo, a tak se dala na mnohem akčnější dráhu burzovního makléře. To ji ale také neuspokojovalo, takže přesedlala na zaměstnání profesionální wrestlingové bojovnice. Právě v Dad or Alive 4 vystupuje jako tajemná La Mariposa. A tohle všechno stihla do svých jednadvaceti let! V příběhovém pozadí Dead or Alive holt není radno hledat logiku…

Styl boje Lisy, který kombinuje capoeiru a wrestlingové divadlo, bývá mnohdy označován za nepředvídatelný, a proto není snadné Lisu porazit.  Nicméně ani ti hráči, kteří si ji vyberou jako svou postavu, nemají vyhráno, neboť precizní ovládnutí její techniky a všech chvatů vyžaduje tvrdý trénink. Začínající hráči by se ji tak měli raději vyhýbat.

Profil

Jméno: Lisa (La Mariposa)
Povolání: vědec, burzovní makléř, wrestlingový zápasník
Oblíbené zbraně: -
Hry: série Dead or Alive, Dead or Alive Xtreme Volleyball

 

Právě se děje

Další zprávy