Virtuální sexbomba Farah

Radek Pergl
28. 3. 2008 0:00
Luk a kamizola, ale myslivec to není...
Foto: Hratelně.cz

Princ z Persie se pořád honil za nějakými děvčaty. Pokud ale máme vybrat tu dle našeho názoru nejkrásnější, je to jednoznačně princezna Farah. Tahle nebojácná lučišnice se objevila poprvé v ubisofťáckém oživení staré legendy Sands of Time a pak si střihla svůj návrat i ve třetím pokračování s přídomkem The Two Thrones.

Indická krasavice se dostala k modrookému hrdinovi poměrně násilným činem. Princův otec Sharaman si vzal na mušku její rodný palác a po úspěšném vyplenění odvedl Farah k sobě domů jako efektní suvenýr. Když se pak perskému dědicovi povedl ten inteligentní tah s vypuštěním Písků času a přeměněním všech v zuřivé zombie potvory, byla jedna z mála přeživších, a to především díky svému magickému amuletu.

Foto: Hratelně.cz

Společně s princem se pak pokoušela všechen tenhle zmatek dát do pořádku, což jí ovšem nebránilo šarmantního hrdinu neustále si dobírat pro onen hloupý čin s pískem či vyplenění domoviny. Stačilo ale aby si princ strhal ze sebe trochu toho oblečení a romantika mezi hlavními protagonisty mohla pokojně vzniknout. V momentě, kdy se ale kde kdo rozněžňoval nad jejich sladkým osudem, rozhodla se Farah vzít situaci pevně do svých rukou, a tím to všechno pěkně pokazit. Její nezdařený pokus o navrácení času skončil nejhůře, jak to jen šlo - Farah zemřela.

Když pak Princ zakročil, navrácením Písku do přesýpacích hodin se posunul i samotný čas. Král Sharaman tak ještě nevyplenil žádné indické město, nikdo se neměnil do podob zlých nestvůr a především nevznikla ani žádná aférka mezi princem a Farah.

Foto: Hratelně.cz

Ve třetím pokračování Prince of Persia jsme se pak ocitli sedm let dál od událostí výše popsaných. Farah zde figurovala jakožto otrokyně, co si ji sem přivezl zlý Vezír z Indie. Díky svému nepříznivému osudu se z ní stala skutečně nezávislá bojovnice, jež nakonec ze zajetí úspěšně uprchla. Při svých toulkách po zruinovaném městě se jí pak poštěstilo narazit na našeho hrdinu (tou dobou zápasícího se svým temným já). Bohužel ani Vezír nezahálel a nakonec Farah znova chytil do zajetí a nutil ji k nechutným praktikám v podobě zásnub a podobně.

To Prince pochopitelně naštvalo a konečně se s vyhublým antagonistou utkal, aby jej definitivně poslal do věčný lovišť. Kdy už ale vše vypadalo, že může nastoupit stmívčka ke zdárnému happy endu, objevil se na scéně ještě Temný princ, který trpěl představou, že na trůně by měl být právě on. Vážnou situaci nakonec zachránila sama prozíravá Farah, která Princi poradila, aby své zlé já jednoduše ignoroval, což samozřejmě zabralo.

Teprve až poté si ti dva mohli užít své zasloužené: "...žili spolu šťastně až do smrti".

 

Právě se děje

Další zprávy