Videoherní sexbomby: Rachel

Radek Pergl
3. 1. 2008 0:00
Vnadná lovkyně démonů ze hry Ninja Gaiden.
Foto: Hratelně.cz

Hry od japonského studia Team Ninja poznáte jednoduše - objevují se v nich ty nejprsatější hrdinky. I navzdory tomu, že jsou to kvalitní tituly, které k upoutání publika žádné virtuální silikony v podstatě nepotřebují, designéři cpou vnady, kam to jen jde. Kdoví, jestli se nějaká čtverečkovaná ňadra neskrývají i v kompilaci starých her Tecmo Classic, kterou taktéž dávali dohromady lidé z Team Ninja.

Z těch všech oprsených dívek je pravděpodobně nejslavnější a nejvyvinutější (myslím, že tady platí přímá úměrnost) Rachel, lovkyně démonů, která se objevila v několika dílech novodobé série Ninja Gaiden.

První setkání proběhne v xboxovém Ninja Gaiden na střeše baru a další příležitost dostanete hned na nedalekém nádvoří před klášterem, kde musíte Rachel zachránit z trávicího traktu slizké příšery. A takovýchto situací vás potká ve hře ještě mnoho. Pokaždé je chrabrý čin odměněn detailním pohledem na poprsí, které se divoce natřásá i při sebemenším pohybu sexy blondýnky - skoro jako by nebylo něco v pořádku s gravitací.

Zatímco v prvním díle plní krasavice spíše roli dekorace a lákadla pro puberťáky, v předělávce Ninja Gaiden Sigma dostanete možnost za Rachel hrát. V celkem třech misích půjdete po stopách její sestry, která byla proměněna v démona. Rachel je obdařena speciální schopností vycítit přítomnost démonů, ale zároveň je také vhodným aspirantem na to démonem se stát. Na rozdíl od své sestry ale statečně - s obřím kladivem v ruce a s vaší pomocí - odolává.

Je dobře známo, že vývojáři měli s Rachel velké plány. Doufali, že se stane ikonou jako je Lara Croft, jenže skutek utek. Hrdinka, která působí jako by vypadala z generátoru sexismu, neuspěla. Oprsená barbína zabalená v latexu pány spíše vyděsila, nežli nažhavila. I když její plastový model se prodává stále velmi dobře... V připravovaných pokračováních série se ale již neobjeví. Nahradí ji slečna jiná. Ale nebojte, i ona bude prsatá, prozradil Yoshifuru Okamoto, producent hry.

Profil

Jméno: Rachel
Povolání: lovkyně démonů
Oblíbené zbraně: kladivo, bič, magie
Hry: Ninja Gaiden, Ninja Gaiden Black, Ninja Gaiden Sigma




 

Právě se děje

Další zprávy