Už vám "to" někdy udělal jednorožec?

Karel Wolf
11. 9. 2007 1:20
Při sexu s jednorožcem použijte ochranu nebo...
Foto: Hratelně.cz

...nebo se vám narodí jednorožec. A tím to nekončí. Pedofilie, sex se zvířaty a anime, jak ji znají jenom dospělí, může nás v této oblasti Second life ještě vůbec překvapit?

Obáváme se, že ano, co třeba takhle sex s pohádkovými bytostmi, démony nebo zástupci hmyzí říše? No a pokud vám to je stále málo, máme tady například extázi s rostlinami, penetraci kamennou sochou a některé další zhůvěřilosti, o kterých se nám ani raději nechce vůbec referovat. Podivný projekt zaměřený na realizaci obskurních sexuálních radovánek má na svědomí obchod Sensual Stoneworks, který se tak snaží nalákat zákazníky na své produkty. Tah se zřejmě vyplácí, neboť zájem je obrovský a virtuální obchod se již dokonce musel přestěhovat ze svého původního útočiště do nové destinace, neboť enormní nápor sexuchtivých avatarů obtěžoval okolní nájemníky.

Dovádění se můžete oddávat naprosto "standardně" nebo okusit nové rozměry rozkoše na rohu jednorožce. A´propos, jednorožci, mají ještě jednu zvláštnost, teda kromě toho, že nejsou tak nevinní, jako ti pohádkoví. Jednorožec a pavouk, jenž vám "to" udělá, pokud se chytíte do jeho pavučiny, vám za úplatu řádově ve stovkách lindenů přenechá svoji asexuální miniaturu. Ze sexu s jednorožcem tak můžete počít roztomilé hříbátko, s pavoukem pavoučka, který rozkošně hýbá nožičkami a no pardon, to tady už ale opravdu raději nebudeme zmiňovat.

 

Právě se děje

Další zprávy