Šílenství za počítačem aneb rozmlaťte ty krámy!

Alžběta Trojanová
25. 10. 2007 0:00
Štve vás PC nebo herní konzole? Nandejte jim to!

Na světě snad nemůže být člověk, kterého aspoň jednou za život počítač nebo konzole nenaštvaly. Pokud jste tak svoje emoce udrželi na uzdě a doteď litujete, že jste tomu křápu nedali pořádnou nakládačku, máme pro vás šest nejlepších videí zobrazujících vyšinutí u počítače či konzole snad ve všech podobách:

Snad nejstarší ze všech videí, které prošlo internetem křížem krážem. Zkrátka naštvaný chlapík v kanclu to nandá svému osobnímu počítači.

I v cizích zemí se umí hráči rozparádit pěkně do běla. Obrýlenému mladíkovi vzadu očividně Quake ten den moc nešel.

Hysterický chlapec z Německa, co se snaží hrát Unreal Tournament online, je už jakási celebrita internetu, přesto není na škodu si ho připomenout.

Co se stane s vámi a s vaším počítačem, když podvádíte na Counter-Strikovém turnaji? Zkrátka tihle pořadatelé se jen tak s někým a něčím nemažou.

Pro neangličtináře si tohle geniální video zaslouží malé vysvětlení: Starší bratr vyměnil GameCube svého mladšího sourozence za nefunkční kus, který ovšem vypadal stejně. Pod záminkou, že jej pak půjdou společně nechat prohnat čistícím diskem od známého, vynesl rozbitý GameCube ven a roztřískal ho o asfalt. Pak už se jen můžete těšit z pohledu, jak hystericky reagoval mladší bratr, když jeho milovaná konzole ležela rozbitá napadrť.

Vánoce jsou za rohem, tak si na závěr pustíme něco s lehčí atmosférou. Klučina dostal pod stromeček Nintendo 64, které si moc moc přál, tak z toho chudák začal úplně šílet.

 

Právě se děje

Další zprávy