Sexy kalendář pro geeky

Alžběta Trojanová
31. 10. 2007 0:00
Nahotinky na každý jeden měsíc.

Pro geeky existuje speciální řada oděvů, všelijak ujeté technické hračičky nebo dokonce nějaké to vtipné nádobí. Není se ani tak čemu divit, že se momentálně chystá již druhý ročník i specializovaného kalendáře. Pokud jste tak ujetí do počítačů, máte nejlépe vystudovaný Matfyz, popřípadě FEL a váš neoblíbenější pořad je IT Crowd, nastražte uši.

Na internetu je totiž od společnosti Totally Nerdcore k dostání již druhý ročník kalendáře, který se perfektně hodí mezi plakáty s tučňákem Tuxem a Leiou z Hvězdných válek. Pro rok 2008 si autoři vybrali za téma hrdinky a padoušky (- padouškyně? možná dokonce i padoucnice). Všechny známé komiksové postavy, ať už ty hodné nebo zlé, se tak sejdou v podobě neobyčejně sexy krasavic, značně spoře oblečených, na vaší zdi.

Kromě odhalených poprsí tu najdete i tučně označená data, která by pro vás mohla být značně užitečná. Patří tak mezi ně například datum narození Shigeru Miyamota (ten, co dal světu italského instalatéra Maria), dny významných herních veletrhů či data premiér filmů jako je např. Iron Man a Indiana Jones 4. Dokonce se zde nachází i den, kdy se spustil HAL 9000.

Za výhodnou cenu si pak můžete nechat poslat i loňský rok, jehož fotky jistě stojí také za zmínku. Sličné modelky se tu totiž oddávaly pařanské mánii např. na Nintendu DS nejčastěji naprosto nahé. No, považte, není to snad sexy?!

 

Právě se děje

Další zprávy