Resident Evil: Degeneration - nejnovější trailer!

Josef Kníže
26. 7. 2008 12:10
Tentokráte plnohodnotný trailer na chystaný CG film.
Foto: Hratelně.cz

Před nějakou dobu (konkrétně v prosinci 2007) odhalil Capcom krátký teaser na jejich chystaný CG film na motivy slavné hororové série. Nyní máme to potěšení vám představit plnohodnotný trailer, který je nabušený akcí až po okraj.

Film se odehrává sedm let po katastrofických událostech v Raccoon City a šíření T-Viru. Jako na potvoru je ale virus zpět, a to hned ve velkém letišti někde v Americe, což nutí vládu uzavřít celou oblast a uzamknout všechny cestující v hale. Jakousi náhodou je mezi nima i Claire Redfield, která po chvíli spojí své síly s Leonem S. Kennedym. Musí tak spolupracovat, aby přežili a nakonec zničili i jakéhosi bosse s jedním okem. Sakra velkým okem.

Resident Evil: Degeneration bude ještě tento rok v japonských kinech a také na DVD a Blu-ray discích v Americe. A nakonec malá třešnička na dortu. Paul Mercier (hlas Leona z Resident Evil 4) taktéž propůjčil svůj hlas i do filmu. A aby toho nebylo málo, tak Alyson Court (hlas Claire z Resident Evil 2: Code Veronica) je tu také. A nostalgie může začít.

 

Právě se děje

Další zprávy