Hry od EA Sports jsou příliš těžké

Josef Kníže
7. 7. 2008 17:59
Vývojáři mají za to, že jsou sportovní hry od EA příliš těžké.

Peter Moore z EA si myslí, že tím pravým krokem pro Xbox360 a PS3 verze her bude udělat je do budoucna více přístupné. Má totiž pocit, že je herní sbírka EA Sports příliš náročná a chce se více přiblížit nováčkům v herní branži.

,,S konzolovými verzemi našich her se chystáme udělat krok dopředu, ten se ale bude týkat především přístupnosti. Nikoli zjednodušování, ale chytrého pomocného systému, zabudovaného ve hře, který vám bude pomáhat dostat se do hry," řekl Moore v rozhovoru s IGN.

,,Naše hry byly příliš náročné - i hardcore hráči by vám řekli, že je prostě hrozně iritující hrát bez možnosti cokoli si zkontrolovat a zjistit v manuálu. To musíme změnit."

Peter Moore posledně zasvítil na celý internet poté, co řekl, že už vlastně nikdo nechce sportovní hry na PC. IGN se zmínil, že se PC verze FIFA 09 stále chystá, stál si ale za tím, že v budoucnu nechce utrácet peníze za nechtěné projekty. ,,Je to vtipné, hodně PC hráčů mně chce pověsit, utopit, podpálit a kdo ví co ještě," řekl s úsměvem.

 

Právě se děje

Další zprávy