HRA ZDARMA: The Kiwi´s Tale

Karel Kreml
26. 4. 2009 0:00
Prožijte ptákův příběh!
Foto: Hratelně.cz

Na Novém Zélandu se dějí ale věci! Nevěříte? Jednoho dne ptáku Kiwimu bezpáteřní mimozemská ovce ukradla všechny své kamarády, a protože se jedná o ohrožený druh ptactva, zbyl pouze on sám. To Kiwiho naštvalo, a tak si sbalil svých pět švestek a vydal se na trnitou cestu pro záchranu svých opeřených společníků.

Toť vše k dějové lince, která v arkádové plošinovce The Kiwi’s Tale zastává jen jakousi doplňkovou funkci. Všechno ostatní je totiž určeno zábavě, které si zajisté užijete dostatek. Vaším úkolem v roli ptáka Kiwiho je odemknout všechny své přátele z klecí, různě roztroušených po nadcházejících levelech.

Foto: Hratelně.cz

#hodnoceni

To mu samozřejmě budou stěžovat další zlá zvířátka. Bláznivý šnek, ježek s vystřelovacími bodlinami, ovce s raketometem anebo třeba páv v eropláu – ti všichni se vám budou svými schopnostmi snažit zabránit v postupu hrou. Ale jak už to tak bývá, poradit si s nimi bude věcí velmi jednoduchou a zábavnou.

Hru stahujte zde (23,5 MB)

Sám Kiwi disponuje lukem a šípy, a rovněž v průběhu hry může upgradeovat na silnější kalibr, například okrást ovci o zmíněný raketomet. A u kradení zůstaneme – „vypůjčit“ si můžete i různá vznášedla od ostatních opeřenců, ať už avizovaný eroplán nebo třeba vrtulník. Létat dokonce můžete i na balóncích s héliem.

Foto: Hratelně.cz

Když se stane a některé ze zvířátek vás připraví o život anebo neprokouknete nastraženou past, objevíte se kousek od místa nehody, což jistě potěší. Jakmile vám ale dojdou všechny aktuální životy, startujete celý level znovu, takže nastražte oči.

Rozmanitá 2D skákačka The Kiwi’s Tale nadchne snad všechny. A to nejen svou vynikající hratelností, ale i audiovizuálním zpracováním, které se opravdu povedlo. Navozuje totiž dojem prostoru, který jen hýří pestrobarevným pohybem... Tak vyrazte protáhnout si křídla!

 

Právě se děje

Další zprávy