HRA ZDARMA: Seed of Destruction

Karel Kreml
24. 5. 2009 0:00
Proleťte se na obří spermii a spaste svět.
Foto: Hratelně.cz

Jistě si z prvního stupně základní školy pamatujete, jak jste v encyklopedii o vývoji člověka poprvé spatřili dvě nahá těla, muže a ženu v divné pozici, a v rohu knihy podivný nákres něčeho, co vypadá jako žížala s velkou hlavou a hrozně dlouhým, hubeným tělem. Souvislost s předešlým obrazem nulová. Ano, poprvé jste spatřili spermii. A právě nyní můžete své zkušenosti zúročit ve flashové hříčce Seed of Destruction, kde spermie hraje prim.

Foto: Hratelně.cz

#hodnoceni

V kůži Spermridera, vysmáté postavičky v kovbojském klobouku, se po celou dobu totiž budete prohánět na hřbetě obří létající spermie v úsměvně vykresleném městečku. To ale skrývá mnoho nástrah, kvůli kterým můžete každou chvíli přijít o život, a proto se budete muset ohánět. A když ohánět, tak ohánět.

Vaším úkolem je odrazit vystřelené granáty a projektily od nepřátelské techniky, která ve městě bloudí stejně jako vy. Hra nabídne pět levelů, v prvním se pouze rozkoukáte a sem tam připlácnete nevinného občana k zemi vaším ocasem, ve druhém se už přidají granátometčíci metající granáty, ve třetím helikoptéry, čtvrtý nabídne tanky a v pátém obří mimozemská vznášedla se smrtícím paprskem.

Foto: Hratelně.cz

Vaším cílem je nahrabat si co nejvíce bodů ničením nepřátelské techniky. Na některou platí pouze náraz vašeho mrštného ocasu, další již musíte zničit odrazem jejich vlastních raket, k čemuž rovněž využíváte váš ocas.

Odkaz na hru pak naleznete na newgrounds.com.

Mimo primární linku, která se dá odehrát i za pouhou hodinu, hra nabízí několikero miniher. Po dohrání hry se zpřístupní i vlastní hra, kde si můžete libovolně nastavovat kvantum nepřátel ve hře a jiné statistiky.

Audiovizuálně je Seed of Destruction na velmi dobré úrovni. Osobitou hudbu doprovází kreslené prostředí, které v kombinaci s rozesmátým Spermriderem a velkou spermií vytváří velmi dobrý dojem ze hry. Tak adios, embrios!

 

Právě se děje

Další zprávy