Hra zdarma: America's Army

Martin Havlíček
26. 12. 2006 22:28
Oblíbená akční střílečka, která byla vypuštěna zdarma v rámci propagace Armády Spojených států.
Foto: Zombie

America's Army vyšla v roce 2002 a jejím hlavním úkolem byla propagace americké armády jakožto bratrstva neohrožených, které riskuje svůj život pro blaho světa. Investice do vývoje nebyly zrovna malé, takže se ve výsledku jednalo o hru špičkové úrovně, která nikdy neměla problémy s verbováním hráčů do virtuální služby. Nakolik splnila hra své prvotní poslání, tedy přivedení mladých lidí do (skutečné) armády, to nelze říci. Vzhledem k tomu, že vývojáři vydávají stále nové verze, můžeme usuzovat, že nějaký úspěch má.

Hra má být virtuální simulací údělu amerických vojáků. Náplň se sestává z tréninku a misí, v nichž se jakožto členové speciálních jednotek postavíte mezinárodnímu teroru. Boje jsou postaveny na multiplayerové bázi, přičemž online může zápolit až 32 hráčů. Nejnovější verze nazvaná America's Army: Special Forces (Coalition) přináší spoustu novinek, z nichž nejpodstatnější je editor, ve kterém si vytvoříte vlastní mise.

Hardwarové požadavky: CPU 2.4 GHz, grafická karta s 128 MB VRAM podporující technologii hardware T&L, 512 MB RAM, 3.5 GB volného místa na disku a vysokorychlostní připojení k internetu.

Masivní soubor (2559 MB) najdete pod těmito odkazy:

 

Právě se děje

Další zprávy