Hardwarium: Telefony HTC, voděvzdorný Samsung, Microsoft Surface Phone

Hardwarium: Telefony HTC, voděvzdorný Samsung, Microsoft Surface Phone
HTC  One XC – čtyřjádro s Androidem určené pro čínský trh Pouze pro čínský trh je zatím určen telefon HTC One XC. Telefon je vybaven 4,7 palcovým displejem s rozlišením 720 x 1 280 obrazových bodů a osmi megapixelovým fotoaparátem. Dostatečný výkon zařízení zabezpečuje čtyřjádrový procesor Snapdragon S4. Velikost operační paměti RAM je 1 GB.  Cena telefonu zatím nebyla stanovena.
Samsung Galaxy Rugby Pro - voděvzdorný telefon s Androidem Voděvzdorný telefon Galaxy Rugby Pro běžící na operačním systému Android představila ve spolupráci s operátorem  AT společnost Samsung. Telefon je vybaven 4 palcovým Super AMOLED displejem a pěti megapixelovým fotoaparátem.
Microsoft Surface Phone - nové spekulace z Číny Nové spekulace o chytrém telefonu společnosti Microsoft přinesl magazín China Times. Magazín si pohrává s názvem telefonu Surface Phone vstupem na trh začátkem příštího roku. Zda se telefon od Microsoftu skutečně objeví ukáže čas.
HP ElitePad 900 - hliníkový tablet s Windows 8 Deseti palcový hliníkový tablet ElitePad 900 běžící s operačním systémem Windows 8 představila společnost Hewlett-Packard. Tablet má rozlišení 1 280 × 800 obrazových bodů a je založen na procesoru Intel Atom z nové generace Clover Trail. Operační paměť RAM by měla být 2 GB. Velikost interní úložné paměti je 32 nebo 64 GB. Na trhu by se měl tablet ukázat v lednu příštího roku. Předpokládaná cena je 700 amerických dolarů.
Foto: GSMARENA.COM
4. 10. 2012 5:57

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy