Hardwarium: Samsung Galaxy Nexus, Nokia Lumia 900, LG Spectrum

Hardwarium: Samsung Galaxy Nexus, Nokia Lumia 900, LG Spectrum
Motorem přístroje je dvoujádrový procesor Snapdragon S3 společnosti Qualcomm taktovaný na 1,5 GHz. Velikost operační paměti je 1 GB. Velikost interního úložného prostoru 4 GB. Navýšení úložného prostoru je možné pomocí microSD karet. Ve výbavě telefonu nechybí HDMI výstup, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 a mirco USB port. Kapacita akumulátoru je 1830 mAh. Datum kdy bude telefon oficiálně představen není znám.
Nokia Lumia 900 - pravá, nebo falešná? Mnoho spekulací vyvolal renderovaný snímek telefonu Nokia Lumia 900, který se objevil na stránkách webového serveru wmpoweruser.com. Ačkoliv pravost vyobrazené Nokie není potvrzena, lze se domnívat, že takto bude Lumia 900  skutečně vypadat. Z technických parametrů se předpovídá následující. Displej o uhlopříčce 4,3 palce při rozlišení 800 x 480 pixelů. Rozlišení fotoaparátu s optikou Carl Zeiss 8 MPx. Procesor by měl běžet na frekvenci 1,4 GHz. Oficiálně by mohl být telefon odhalen na lednové výstavě CES.
Samsung Galaxy Nexus - speciální zaměstnanecká edice Google Jak potěšit své zaměstnance na Vánoce ví společnost Google, která stojí za operačním systémem Android. Každému zaměstnanci nadělila telefon Samsung Galaxy Nexus, který byl vyroben společností Samsung ve speciální edici s pozměněným krytem. Mimo změn v zadním krytu jsou ostatní parametry mobilu shodné s klasickým provedením Samsungu Galaxy Nexus.
Google Nexus Tablet - do půl roku na trhu Vzrušení na poli tabletů vyvolalo vyjádření Erica Schmidta, výkonného předsedy společnosti Google, o připravovaném tabletu Google Nexus Tablet, který by měl přijít na trh v první polovině roku 2012.  Ač zatím nejsou k dispozici žádné oficiální informace, předpokládá se, že nový Google Tablet bude poháněn čtyřjádrovým procesorem. Ve výbavě nebude chybět NFC čip. Výrobcem by se mohla stát Google nedávno odkoupená společnost Motorola.
Foto: POCKETNOW.COM
22. 12. 2011 17:42

Hardwarium - Každý týden přináší Datarama výběr krátkých zpráv ze světa hardwaru. Uniklé fotografie prototypů, vylepšováky, specifikace a tipy na hračky pro dospělé i děti.

 

Právě se děje

Další zprávy