GC 08: ArmA II - Videorozhovor, 2. část

Petr Ciesarík
1. 9. 2008 13:00
Zbývající část rozhovoru s Ivanem Buchtou!
Foto: Hratelně.cz

SPECIÁL: Games Convention 08

Na letošním Games Convention v Lipsku nechyběl ani stánek českých IDEA Games, kteří zde kromě traileru na jejich chystanou strategii Carrier Command ukazovali taktéž Armed Assault II (ArmA II). Tvůrci z Bohemia Interactive byli dokonce velice ochotní a povolili nám natočit si i nějaké ty záběry z hraní. Z původně nevinné nahrávky se vyklubal až 40-ti minutový spot, v němž nám Ivan Buchta (hlavní designér) ukázal Armu II v plné kráse, přičemž si našel čas hraní okomentovat a zároveň odpovídat na naše dotazy, které jsme na něho s kolegou Lukášem Baštou chrlili.


Další naše videa z Games Convention 08:

Videorozhovor o ArmA II - 1. část

Sestřih toho nejzajímavějšího z výstavy!

Sexy hostesky - FOTO i VIDEO

Gameplay záběry z LOTR: Conquest


Ve druhé a zároveň poslední části videorozhovoru s Ivanem Buchtou o ArmA II začínáme přímo tam, kde jsme v minulém díle skončili, čili uvidíte dlouhý průlet stíhačkou nad krajinou. Dále se dozvíte něco o rozloze mapy, civilistkách, kooperativním multiplayeru a podíváme se na další gameplay záběry. Ivan nám pak ukázal nějaké ty české objekty ve hře (vysílač Cukrák) a při anglické vsuvce zjistíte (mj. i pidi-poučení kolegy :)), že multiplayer bude až pro 64 lidí. Závěrem se omlouváme za ostrý konečný střih, bohužel se nám vybila baterka, tudíž chybí asi 2 minuty rozhovoru, v nichž se už ale neodehrálo nic podstatného.

Snad se vám tedy tato reportáž o ArmA II líbila a tímto i děkujeme lidem z Bohemia Interactive a IDEA Games za ochotnou spolupráci.


 

Právě se děje

Další zprávy