Dívčí Santa Claus přinese Xbox 360

Alžběta Trojanová
4. 12. 2007 1:09
Na eBayi se dějí věci!
Foto: eBay.com

Jestli jste v poslední době zavítali na eBay.com, možná jste narazili na poměrně obskurní inzerát párečku podnikavých dívek. Ty se totiž rozhodly před Vánoci vydělat nějaké fufně a vymyslely tak dokonalý plán na mladé americké geeky. Prodávají balíček Xboxe 360, Halo 3 a RockBand s podmínkou, že jej tomu s nejvyšší nabídkou na Štědrý den doručí přímo až před práh domu, oblečené pouze v sexy santovských bikinách. Sice se ohání, že výdělek jde na charitu proti domácímu násilí (na někoho by pak ovšem mohla působit trochu ironicky fotografie jedné z nich držící bičík na takové to domácí SM dovádění), když si ale pročtete inzerát celý, zjistíte, že je to jen 20% z celkového výdělku.

Aby pak chtivé hráče dokonale nalákaly, nechaly se vyfotit v lascivních polohách, kterak se zuřivě válí po obalech nabízených produktů ve zmiňovaném oblečku. Popravdě ale, přiznejme si to...ne, že by zrovna ty dvě pobraly moc krásy. Možná, že i to je také důvod proč jejich aukce extra nefrčí. V době vzniku téhle novinky byla nejvyšší nabídka na 300 dolarech (navíc stará už 4 dny) a vzhledem k tomu, že dámy přislíbily náklad dopravit kamkoliv po Spojených státech zdarma, nejsme si zcela jisti, kolik vlastně zbude pro řečené oběti domácího násilí. No, aukce končí v průběhu 6. 12. tak těžko říct a možná to ještě doženou.

Zajímavé také je, že se slečny rozhodly svést se na popularitě oblíbeného webu suicidegirls.com. O tom jsme tu již psali několikrát, většinou v souvislosti s nějakým odhaleným poprsím a podobnými srandičkami. Jak jsme se ale dozvěděli ze zahraničních webů, tyhle dvě nádhery mezi "sucidky" rozhodně nepatří. Na druhou stranu, falešná reklama je pořád reklama.

 

Právě se děje

Další zprávy